Banner 980x90

Cēsīs notiks Retro ziemas festivāls

Foto: Terēze Elpere
Foto: Terēze Elpere

Sestdien, 30.janvārī, Cēsu pils parkā jau otro gadu Cēsīs norisināsies Retro ziemas festivāls, kurā būs neliela deva sporta un radošās aktivitātes - jaunsargu veidotas stafetes un retro slēpojienu ap Cēsu pils parka dīķi lustīgos mūzikas ritmos, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Arī šogad pasākuma viesi un dalībnieki aicināti izvilkt no skapjiem retro stila ziemas kombinezonos un līdzi ņemt seno laiku ragaviņas un slēpes. 

Siltumam un spēkam būs gan Zemessardzes pārstāvju gatavota putra, gan silta tēja.

Pasākuma plāns:

* no plkst.10.45 dalībnieku reģistrācija ( reģistrācijas laikā sadalās komandās pa 5 dalībniekiem un iziet stafetes)
* Plkst.11.00 Retro ziemas festivāla atklāšana;
* Plkst.11.30 un plkst.12.00 Starti retro slēpojumam apkārt pils parka dīķim;
* Plkst.13:00 Aktīvāko, veiklāko un atraktīvāko pasākuma dalībnieku apbalvošana

Dalībniekiem, kuriem nebūs sava ekipējuma, aktīvā tūrisma centrs "Eži" būs sarūpējuši Zviedru armijas (1945.gada) slēpes.

Pašam atraktīvākajam un oriģinālākajam dalībniekam tiks galvenā balva, kuru dāvā pasākuma patronese, Eiropas Parlamenta deputāte - Inese Vaidere - ceļojums uz Briseli.

Visa pasākuma laikā par dalībnieku labsajūtu un mūziku retro skaņās rūpēsies pasākuma vadītājs un DJ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)