Banner 980x90

Cēsīs norisināsies cīņas sporta šovs "Dzelzs dūre"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 28.novembrī plkst.18.00 Cēsu sporta kompleksa telpās norisināsies ikgadējās Vidzemes Cīnītāju līgas organizētās izrādes cīņas, aģentūru LETA informēja pasākuma "Dzelzs dūre" menedžere Biruta Daņiļeviča.

Pasākumā būs vērojamas astoņas kvalitatīvas cīņas boksā, kikboksā un jauktās cīņas mākslas (Mixed Martial Arts (MMA)) disciplīnās, būs arī titula cīņa par Vidzemes boksa čempiona titulu smagajā svarā. Ringā tiksies 16 labākie Vidzemes cīnītāji, lai noskaidrotu stiprākos, drosmīgākos un meistarīgākos. Tiks pārstāvētas septiņas dažādas Vidzemes reģiona pilsētas un Rīga.

Ringā par čempiona jostu cīnīsies divkārtējais Vidzemes čempions smagajā svarā boksā un "BK Valmiera Boxing Club" treneris Jevgēnijs Vidro pret rīdzinieku Kristapu Zuti. Īpaši tiek gaidīta arī BK "Cēsu cimdi" trenera, divkārtējā Latvijas čempiona kikboksā un Latvijas čempiona boksā smagajā svarā Sandra Lapacinska boksa disciplīnas cīņa pret titulēto rīdzinieku Vadimu Jurišu supersmagā svara kategorijā.

Cēsnieki īpaši gaida Armanda Tīlēna cīņu pret smiltenieti Gundaru Vītolu smagsvara kategorijā boksā. Sportistiem šī būs revanša cīņa, un šoreiz cēsnieks bez uzvaras ringu negrasās pamest. Būs vērojamas arī divas kikboksa disciplīnas cīņas un viena MMA cīņa, kurā tiksies 2013.gada Rīgas atklātā čempionāta kikboksā čempions un "Latgale Open" vicečempions kikboksā madonietis Artūrs Lapiņš pret jauno un progresīvo valmierieti Dāvidu Lazarevu.

Savu meistarību cīņas sportā demonstrēs arī kluba "Golden Glory" labākie cīnītāji un citi lieliski Vidzemes sportisti. Pasākuma oficiālais "afterparty" norisināsies klubā "Fonoklubs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)