Banner 980x90

Cēsīs izsludināts konkurss jauniešiem "Dzīvot šodienai, neaizmirstot par rītdienu"

Arī šogad Cēsīs notiks Jauniešu domes organizētā radošā izstāde-konkurss "Dzīvot šodienai, neaizmirstot par rītdienu", kas sniedz iespēju jauniešiem izpausties dažādās radošajās jomās, aģentūrai LETA pastāstīja Cēsu novada domes pārstāve Ieva Karlsberga.
Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu radošo darbību un vērtību apzināšanos, sekmēt jaunu talantu rašanos un attīstību un dot iespēju jaunajiem māksliniekiem un autoriem parādīt savus darbus plašākai publikai.

Konkurss izsludināts vairākās kategorijās: video; radošie raksti - dzeja, pasakas, stāsti, teikas, mīti; tēlotājmāksla; orģinālfoto; apstrādāts foto; oriģināldziesma.

Jaunieši radošos darbus var iesniegt līdz 3.maijam. Izstādes atklāšana notiks 7.maijā AS "CATA" kultūras namā, kur tā būs apskatāma līdz 6.jūnijam.
{baneris}
Konkursu organizē Cēsu pilsētas Jauniešu dome un konkursā var piedalīties jaunieši no 13 līdz 21 gadam.

Iesūtītos darbus vērtēs žūrijas komisija, kas izveidota ar Cēsu novada domes

priekšsēdētāja rīkojumu. Visi darbi, kurus žūrija atzīs par atbilstošiem konkursa noteikumiem, tiks eksponēti izstādē. Izstādes apmeklētājiem tiks dota iespēja noteikt savu konkursa simpātija.

Katrā kategorijā katrā vecuma grupā tiks apbalvots viens labākais darbs, kuram tiks piešķirta pasākuma trofeja. No šiem apbalvotajiem darbiem tiks izvēlēts viens konkursa galvenais uzvarētājs neatkarīgi no kategorijas, kas saņems balvu naudas izteiksmē.

Visiem dalībniekiem un citiem jauniešiem tiks organizēts konkursa noslēguma pasākums ar dzīvo mūziku "Fonoklubā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)