Banner 980x90

Bezmaksas konsultācijas Cēsu apkaimes organizācijām

Pirmdien, 12.novembrī, no plkst.10.00, Cēsu Pieaugušo izglītības centrā (Cēsīs, Raunas ielā 4) nozares speciālisti sniegs bezmaksas konsultācijas nevalstiskajām organizācijām. Konsultācijas ir pieejamas par NVO pamatdarbības un komunikācijas jautājumiem. Interesenti konsultācijām aicināti pieteikties līdz 9.novembrim Valmieras novada fondā (vnf@vnf.lv, tel. 64281792 vai 20258200).

Par NVO juridiskajiem jautājumiem, kas sevī ietver dažādus darbus, sākot no NVO izveides, dokumentu sagatavošanas, statūtu un pārvaldes institūciju izmaiņām, darbības ilgtermiņa plānošanas un beidzot ar stratēģijas izstrādi, interesentus konsultēs Ansis Bērziņš, Valmieras novada fonda valdes priekšsēdētājs, NVO konsultants, kas ikdienā strādā ar ziedotājiem un dažāda apjoma projektiem. Savukārt par interneta, komunikācijas tehnoloģiju un sociālo mediju izmantošanu organizācijas ikdienas darbā un jaunu biedru, brīvprātīgo piesaistē konsultācijas sniegs Zane Ābelīte-Medne, Valmieras novada fonda sabiedrisko attiecību speciāliste, kas atbild par organizācijas ikdienas komunikāciju publiskajā telpā un saziņu ar ziedotājiem.

Valmieras novada fonds jau vairākus gadus aktīvi dalās pieredzē ar citām NVO, lai attīstītu vidi ilgtspējīgai un uz rezultātu orientētai organizāciju darbībai. Pateicoties Sabiedrības integrācijas fonda finansiālam atbalstam, Vidzemē līdz pat novembrim ir pieejamas bezmaksas individuālas konsultācijas reģiona nevalstiskajām organizācijām. Vēl konsultēties var par grāmatvedības jautājumiem un par projektu pieteikumu sagatavošanu.

Individuālajām konsultācijām var pieteikties gan pastāvošu, gan tikai vēl topošu NVO pārstāvji. Konsultācijas pieejamas gan pa e pastu vai telefonu, gan klātienē (Valmierā), iepriekš vienojoties par vēlamo laiku. Plašāka informācija par konsultācijām atrodama Valmieras novada fonda mājas lapā www.vnf.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)