Banner 980x90

Aizvadīts vērienīgs modes pasākums "Vidzeme Fashion show"

Sestdien, 25.aprīlī, Valmieras Kultūras centrā aizvadīts Vidzemē lielākais modes pasākums "Vidzeme Fashion show".

Jau piekto gadu attīstot lielāko modes platformu Vidzemē, "Vidzeme Fashion show" organizatori aicināja Latvijā zināmus modes māksliniekus demonstrēt jaunākās un aktuālās kolekcijas. Šogad pasākumā tika demonstrētas vairāk nekā 15 kolekcijas.

Pavisam jauna, tikko no "Riga Fashion Mood" "mēles nocelta" uz Valmieru tika vesta zīmola "Cinnamons Atelier" rudens/ziemas kolekcija "Marcher!", kas, tulkojot no franču valodas, nozīmē soļot.

Lielu gandarījumu šogad sagādājusi Arta Štamgūta vēlme pirmo reizi piedalīties "Vidzeme Fashion show", demonstrējot sava jaunā zīmola "Status by Shtamguts" kolekciju "One year after…" ("Viens gads pēc...").

No Latvijas Mākslas akadēmijas jaunajiem talantiem "Vidzeme Fashion show" šogad varēja redzēt Signi Nasteviču, Andru Andžāni, Santu Aulmani, Sandru Feldbergu. Jau ceturto gadu kā pastāvīgas "Vidzeme Fashion" dalībnieces piedalījās valmieriete Agnese Eiduka un cēsniece Zane Zaharova. Īpaša uzmanība veltīta arī bērnu apģērbu kolekcijām, prezentējot jaunākās tendences no zīmola "Lazy Francis".

Fotogrāfijas no pasākuma varat aplūkot ziņai pievienotajā galerijā, kā arī galerijas II daļā šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)