Banner 980x90

Velosipēdi visai ģimenei no pasaules labākajiem ražotājiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aktīvs dzīvesveids ir labas veselības un pozitīva noskaņojuma garantija. Viens no iemīļotākajiem aktīvās atpūtas veidiem ir riteņbraukšana, jo tai ir nepieciešams tikai sauss laiks un brīvs ceļš. Velosipēdi ir populāri visa vecuma cilvēkiem – bērni un pusaudži mēdz pavadīt brīvdienas, braukājot ar draugiem, pieaugušie cilvēki bieži brauc uz darbu, bet senioriem velosipēdi palīdz uzturēt veselību labā stāvoklī.

Velosipēdi internetā mierīgai un sportiskai braukšanai
Ja vēlies izvēlēties no simtiem dažādu divriteņu modeļiem, apmeklē interneta veikalu Hansapost.lv. Tur atradīsi labāko ražotāju velosipēdus, ko varēsi atlasīt pēc cenas un tehniskajiem parametriem. Hansapost.lv preču klāstā ir velosipēdi vīriešiem, sievietēm un bērniem, kā arī papildu aksesuāri: ķiveres, velosipēdu turētāji un velo cimdi.

Lai brauciens ar riteni būtu patīkams un drošs, ir jāizvēlas Tavām vajadzībām atbilstošs modelis. Hansapost.lv piedāvājumā ir velosipēdi pilsētas braucieniem, elektriskie, hibrīda un apvidus velosipēdi. Skaidri zinot, kādiem mērķiem tas ir nepieciešams, Tu pasargāsi sevi no nevajadzīgām izmaksām. Lai neapjuktu piedāvājumā, izmanto ekspertu padomus:
- ikdienas braucieniem izvēlies pilsētas divriteņus. Ar tiem var pārvietoties ikdienas apģērbā un apavos, un šādi velosipēdi ir aprīkoti ar visu aktīvam pilsētniekam nepieciešamo: ērtu sēdekli, ietilpīgu bagāžnieku, apgaismojumu un zvaniņu;
- ja plāno doties ilgos braucienos, īpaši paugurainā reģionā, pievērs uzmanību elektriskajiem divriteņiem. Motorizēti velosipēdi ļauj sasniegt ātrumu līdz 25 km/h, turklāt tos var izmantot arī ar izslēgtu motoru, vienkārši minot pedāļus;
- ja ar riteni brauc visu gadu un izmanto to uz dažādiem ceļiem, izvēlies universālāko riteņa modeli – hibrīda tipa velosipēdu. Tas ir piemērots braukšanai gan pa asfaltētiem ceļiem, gan pa meža takām;
- sportam un tūrismam iegādājies kalnu jeb apvidus velosipēdu. Tam ir platas riepas ar izteiktu protektoru, kas nodrošina labu saķeri ar nelīdzenu ceļa virsmu, kā arī pastiprināts rāmis un liels ātruma pārslēgumu skaits.

Ērta piegāde un izdevīgi apmaksas varianti
Ja negribi maksāt par vēl nesaņemtu preci, pasūti divriteni no Hansapost.lv. Veikals neprasa priekšapmaksu un par pirkumu varēsi norēķināties, saņemot preci. Pasūtījumi tiek piegādāti
- Tev tuvākajā Latvijas Pasta nodaļā;
- Tevis norādītājā adresē.

Ienāc www.hansapost.lv un uzzini visu par preču pasūtīšanu un piegādi. Meklējot jaunu divriteni, neaizmirsi uzzināt, kādus modeļus piedāvā Hansapost.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)