Banner 980x90

Koncertzālē "Cēsis" atsāksies trešdienu kino seansi

Valmiera, 7.nov., LETA. 15.novemrī plkst.19 ar islandiešu režisora Grimura Hakonarsona traģikomēdijas "Auni" demonstrēšanu atsāksies trešdienu kino "Cēsis" seansi koncertzālē "Cēsis", aģentūru LETA informēja koncertzāles pārstāve Egija Saļņikova.

Režisora Hakanarsona traģikomēdija "Auni" vēsta par diviem brāļiem aitkopjiem, kuriem ir saspīlētas attiecības. Tomēr, kad viena brāļa ganāmpulks inficējas ar nāvējošu slimību un valdība liek to iznīcināt, brāļi ir spiesti pārvarēt nesaskaņas un likt lietā izdomu, lai glābtu savas saimniecības.

Sadarbībā ar kinoteārti "Kino Bize" ziemas sezonā būs skatāmas piecas kino kritiķu un starptautisku kino festivālu žūriju atzītas filmas – francūziešu Annas Fonteinas, Ketelas Kilivēras un Sedrika Klapiša darbus "Nevainīgās", "Glābjot dzīvos" un "Vīns un vējš", kā arī turku režisores Denīzes Gamzes Ergjuvenas drāmu "Mustangs", kas 24.janvārī noslēgs pasākumu sēriju.

Pirms katra seansa uzstāsies kāds no "Kino Bize" ekspertiem ar ievadu par konkrēto filmu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)