Banner 980x90

Koncertu ciklu "Ambiente skatuve" koncertzālē "Cēsis" turpinās islandiešu mūziķis Hogni Egilsons

Valmiera, 9.nov., LETA. 3.februārī plkst.19 koncertzālē "Cēsis" "Ambiente skatuve" ciklu turpinās islandiešu komponista un mūziķa Hogni Egilsona koncerts, aģentūrai LETA pavēstīja koncertzāles "Cēsis" pārstāve Egija Saļņikova.

Egilsons plašākai publikai vairāk pazīstams kā indīroka grupas "Hjaltalin" un elektroniskās mūzikas apvienības "GusGus" dalībnieks. Mūziķis ir laidis klajā savu pirmo solo albumu "Two Trains" un 2018.gada sākumā dosies Eiropas koncerttūrē.

Egilsona solo albumu iedvesmojis vēsturiskais periods 20.gs. sākumā, kad Islandē sākās industrializācija. Mūziķi uzrunājis stāsts par diviem vilcieniem, kas Reikjavīkas ostas būvniecības laikā pārvadāja milzīgu daudzumu akmeņus un smilti, tomēr tagad abi stāv pamesti un nelietoti. Tos Egilsons izvēlējies kā simbolus savas personības duālismam kādā sev grūtā dzīves periodā.

Koncertzālē "Cēsis" šis būs jau otrais jaunās koncertsērijas "Ambiente skatuve" koncerts, ko 2017.gada rudenī aizsāka igauņu mūziķe Mārja Nūta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)