Banner 980x90

SIA "Autoapsardzes centrs" – veikals un serviss

Signalizācija ir neatņemama drošības sastāvdaļa daudziem auto īpašniekiem. To klāsts mūsdienās ir visai plašs, tādēļ rūpīgi jāizvēlas, kāda signalizācija ir piemērotākā.

Signalizācija

Signalizācija ir neatņemama drošības sastāvdaļa daudziem auto īpašniekiem. To klāsts mūsdienās ir visai plašs, tādēļ rūpīgi jāizvēlas, kāda signalizācija ir piemērotākā. Lai signalizācija nodrošinātu augstu drošības pakāpi, tai jābūt labākās kvalitātes, turklāt arī precīzi uzstādītai.

Kvalitatīva un droša signalizācija tiek piedāvātā uzņēmumā "Autoapsardzes centrs". Uzņēmums piedāvā preču zīmola "Pandora" signalizācijas, nodrošinot klientiem izdevīgas cenas un dažādus akciju piedāvājumus. Plašajā preču klāstā ikviens klients var atrast gaumei un vajadzībām nepieciešamo – vadību no telefona, automašīnas atrašanās koordinātes, attālināto sensoru iestatīšanu un daudzas citas funkcijas. 

Uzņēmumā ir iespējams signalizāciju arī uzstādīt – firmas speciālisti dod priekšroku "Code Perfect" sistēmu uzstādīšanai. Turklāt, uzstādot šīs sistēmas, uzņēmums piedāvā arī pilnu garantijas apkopi. 

Lasiet vairāk: http://www.autoapsardze.lv/index.php?ms=1401

Imobilaizeri

Imobilaizeri ir automašīnu drošības ierīce. Tā ir vēl papildu sistēma, kā pilnvērtīgi aizsargāt automašīnu. Imobilaizeri darbojas neatkarīgi no signalizācijas un ievērojami palielina aizsardzību pret automašīnas aizdzīšanu. 

Imobilaizeri bloķē automašīnas dzinēja iedarbināšanas pamatķēdes, tādēļ nodrošina tās neaizdzīšanu pat tad, ja ļaundari tiek iekšā pašā automašīnā.

SIA "Autoapsardzes centrs" piedāvā plašu preču klāstu – pieejami dažāda veida funkciju un preču zīmola imobilaizeri, tiem ir augsta kvalitāte un drošības pakāpe. Uzstādot uzņēmuma piedāvātās imobilaizeru sistēmas, klienti saņem arī pilnu garantijas apkalpošanu. Uzņēmums piedāvā kvalitatīvi uzstādīt arī citas apsardzes sistēmas, ņemot vērā klienta vēlmes un vajadzības.

Lasiet vairāk: http://www.autoapsardze.lv/index.php?ms=1402

Autoserviss

Autoserviss laika gaitā ir nepieciešams ikvienai automašīnai. Laikus veikta diagnostika un nepieciešamais remonts, ļauj novērst tālākos bojājumus, tādēļ auto īpašniekiem gan jāpievērš uzmanība auto stāvoklim, gan jāizvēlas piemērots un profesionāls autoserviss.

SIA "Autoapsardzes centrs" autoserviss ikdienā nodarbojas ar vairāku pakalpojumu sniegšanu: elektroiekārtu, ritošās daļas un dzinēja remontu, gaismu, bremžu pārbaudi, diagnostiku un remontu. Uzņēmuma autoserviss piedāvā arī elektronisko sistēmu diagnostiku, kondicionieru remontu, uzpildi un vēl daudzus citus pakalpojumus.

Autoserviss ir aprīkots ar nepieciešamajām iekārtām un tehnoloģijām, lai speciālisti savus pakalpojumus spētu sniegt kvalitatīvi, ātri un profesionāli.

Lasiet vairāk: http://www.autoapsardze.lv/index.php?ms=1106

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)