Banner 980x90

papildināta - Ceturtdien ugunsgrēkā Cēsīs gājis bojā cilvēks

(Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa.)

Rīga, 25.janv., LETA. Pagājušajā diennaktī Latvijā dzēsti deviņi ugunsgrēki un tajos gājis bojā viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.

Ugunsgrēks ar bojāgājušo izcēlies Cēsīs naktī uz piektdienu pēc plkst.2. Vienstāva dzīvojamās mājas koridorā degusi siena un griesti piecu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka likvidēšana prasījusi divas stundas.

Ugunsdzēsēji atgādina, ka cilvēku dzīvības var glābt dūmu detektora uzstādīšana mājoklī. Ierīce ar spalgu skaņas signālu brīdinās, kad telpās būs izveidojies sadūmojums.

Aizvadītajā diennaktī trīs ugunsgrēki dzēsti Rīgā, trīs citās pilsētās, bet trīs novados. Deguši arī atkritumi, sodrēji sešu ēku dūmvados, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, radiatora apšuvums, elektrības vadi, elektrosadales skapis, traktors un kravas automašīna.

Diennakts laikā VUGD veicis arī 16 glābšanas darbus un saņēmis piecus maldinošus izsaukumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)