Banner 980x90

Oktobra sākumā Cēsīs atklās Kulakova un Akurateres 60 gadu jubilejas turneju "Gandrīz tautas dziesma"

Rīga, 10.sept., LETA. Vidzemes koncertzālē Cēsis 5.oktobrī plkst.19 notiks komponista Jura Kulakova un dziedātājas Ievas Akurateres 60 gadu jubilejai veltītās turnejas "Gandrīz tautas dziesma" atklāšanas koncerts, aģentūru LETA informēja turnejas rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Koncerta pirmajā daļā skanēs Kulakova fragmenti no vairākām izrādēm, "Mistērijām par Rīgu", Veidenbauma cikla, kantātēm "Vēstules uz bruģa" un "Sarkanais vilciens". Starpposmā Akuratere dziedās latviešu tautasdziesmu "Kas kait Rīgas meitiņām", savu dziesmu "Vanags" un citas kompozīcijas.

Savukārt koncerta otrajā daļā uzstāsies grupa "Pērkons", kas izpildīs skaņdarbus "Zaļā dziesma", "Slidotava", "Labu vakar", "Dziesma par sapumpuroto zaru", "Gandrīz tautasdziesma", "Mana dienišķā dziesma" un daudzas citas.

Pēcāk mākslinieki šo koncertprogrammu izpildīs 7.oktobrī Jelgavas kultūras namā, 20.oktobrī Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars", 6.oktobrī Ādažu kultūras centrā, 3.novembrī Valmieras kultūras centrā, 9.novembrī Talsu tautas namā, 16.novembrī "VEF Kultūras pilī" un 2.decembrī Alūksnes kultūras centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)