Banner 980x90

Līgatnes tautas lietišķās mākslas meistares piedalās izstādē "Radošā dominante. Melnbaltā"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līgatnes Tautas lietišķās mākslas studijas dalībnieces Dzintra Skujiņa un Diāna Gustava ar saviem rokdarbiem piedalās Latvijas mēroga mākslas un amatniecības izstādē "Radoša dominante. Melnbaltā" , kas apskatāma līdz 26. martam Rīgā, Pēterbaznīcā, Skārņu ielā 19.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Līgatnes novada pašvaldībā, izstādi organizē biedrība "Latviešu tautas mākslas savienība" un tajā apskatāmi dažādi dekoratīvi lietišķās mākslas darbi - gan keramikas, porcelāna, tekstilijas, rotas, metāla, koka, ādas stikla izstrādājumi, kuros dekoratīvi saskaņoti melnais un baltais.

Līgatnes meistares piedalās ar pelēko toņu pārējās austu segu un pārklāju (Dzintra Skujiņa) un baltiem pusgariem adītiem cimdiem (Diāna Gustava).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)