Banner 980x90

Labākās dāvanas vasaras jubilāriem – aktīvā atpūta un piedzīvojumi

Dāvanu tēma ir aktuāla visu gadu, jo dzimšanas dienas taču svin gan aukstā ziemā, gan karstā vasarā. Bet tā kā klāt pavasaris un tuvojas vasara, tad apskatīsim, kādas būtu vasaras jubilāriem piemērotas dāvanas. Viena no, mūsuprāt, piemērotām dāvanu kategorijām ir aktīvā atpūta un piedzīvojumi. Kāpēc? Jo tā ir iespēja uzdāvināt nevis kādu mantu, ko nolikt plauktā, lai tā krāj putekļus, bet gan jaunas sajūtas, aizraujošu pieredzi, būšanu kustībā un dzīves izbaudīšanu visā tās daudzveidībā. Tās būs atmiņas par lieliski pavadītu laiku.

Lūk, dāvanu TOP 10, ko izvēlējāmies no aktīvās atpūtas un piedzīvojumu piedāvājumu klāsta. Sarakstu veidojām sadarbībā ar interneta veikalu "Lieliska Dāvana", kur apkopots ļoti plašs pakalpojumu klāsts, ko ērti var iegādāties dāvanu kartes veidā, lai iepriecinātu un apsveiktu gaviļniekus.

Pilnu aktīvās atpūtas dāvanu klāstu varat apskatīt šeit: https://www.lieliskadavana.lv/aktiva-atputa

Aizraujoša izjāde ar zirgiem
Zirgi ir skaisti un cēli dzīvnieki, kuri patīk vairumam cilvēku. Tomēr reti kuram ir bijusi tā laime sēdēt zirga mugurā un izbaudīt, cik patīkama un relaksējoša var būt izjāde. Stundu vai vairāk gara izjāde ar zirgu pa skaistu maršrutu patiesi būs lielisks piedzīvojums ikvienam cilvēkam. Vislabāk, ja to var baudīt kopā ar kādu tuvu cilvēku. Tā būs ļoti laba dāvana gan pārim, gan māsai, gan mammai vai jebkuram citam mīļam cilvēkam, kurš vasarā svin savus svētkus. 

Bezceļu piedzīvojums ar kvadraciklu
Tiem, kuriem patīk iztrakoties un izbaudīt adrenalīnu, laba dāvana būs bezceļu piedzīvojums ar kvadraciklu. Varēs pārbaudīt savas braukšanas spējas dažādas sarežģītības trasēs. Par šādu dāvanu noteikti priecāsies kungi, jo viņiem būs iespēja izbaudīt šādu piedzīvojumu.

Piedzīvojumi Tarzāna šķēršļu parkā
Vasaras sezonā Tarzāna šķēršļu parks Siguldā ir ļoti iecienīta atpūtas vieta, kurā pieejamas dažāda veida atrakcijas un šķēršļi, kur izmēģināt savu veiklību, spēku, sajust adrenalīnu. Te būs interesanti gan bērniem un pusaudžiem, gan pieaugušajiem, tāpēc tā var būt ļoti laba aktīvās atpūtas dāvana ikvienam jubilāram. 

Lāzertaga ballīte
Lāzertags ir jaunas paaudzes sports un aizraujoša spēle. Tā ir līdzīga peintbolam, bet bez sāpēm un zilumiem, jo netiek šauts ar bumbiņām. Spēle sniegs gandarījumu, iespēju aktīvi pavadīt laiku un arī izjust sacensību garu. Tā var būt aizraujoša dāvana gan jauniešiem, gan pieaugušajiem vai pat visam kolektīvam, lai interesanti pavadītu laiku arī ārpus biroja.

Izbrauciens ar ūdens motociklu
Vasara ir arī īstais laiks, lai baudītu atpūtu uz ūdens. Ūdens motocikls ir viens no aizraujošiem veidiem, kā izbaudīt gan ātrumu, gan vēju, gan ūdens šļakatas. Brauciens patiesi būs adrenalīna pilns. Šādu dāvanu varat pasniegt tiem, kuri nebaidās pārbaudīt savas robežas, nebaidās pārkāpt pāri bailēm un izmēģināt kaut ko jaunu.

Brauciens ar Lamborghini Gallardo
Izdzirdot superautomašīnu nosaukumus, saausās ikviens, ne tikai lielākie auto fani. Skaidrs, ka Lamborghini Gallardo ir īpašs auto, kurā pasēdēt izdodas vien retajam. Bet jūs varat piepildīt kāda automīļa sapni un jubilejā uzdāvināt viņam iespēju tepat Latvijā izbraukt ar šādu superauto.

SUP noma un instruktāža
SUP dēlis ir viena no pēdējo gadu modes lietām aktīvajā atpūtā. Un pelnīti. Jo tā ir gan lieliska atpūta uz ūdens, gan iespēja izbaudīt skaistus skatus, gan nodrošināt savam ķermenim pietiekami labu fizisko slodzi. Uzdāviniet jubilāram SUP dēļa īri un apmācību profesionāla instruktora vadībā.

Izklaide batutu parkā "Jump Space"
Vasarā gan daudz labāk batutu izmantot ārā, bet, ja nav tādas iespējas, tad var arī kārtīgi izlēkāties batutu parkā "Jump Space", kas jau kļuvusi par ļoti iecienītu aktīvās atpūtas vietu gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem. 

Piedzīvojumi elektrokartingu hallē
Tiem, kuri nevēlas vai vēl nevar izbaudīt braucienu ar superauto, kvadraciklu vai citiem nopietnajiem braucamrīkiem, varat uzdāvināt ātruma piedzīvojumus ar elektrokartingu. Šāda aktivitāte lieliski derēs arī pusaudžiem un jauniešiem. Būs gan ātrums, gan jautrība, gan sacensību gars.

Aizraujošs laivu brauciens


Tiem, kuri dod priekšroku mierīgākai aktīvajai atpūtai, laba izvēle būs brauciens ar laivu. Tas apvienos gan slodzi, gan skaistus skatus, gan iespēju patīkami atpūsties un relaksēties uz ūdens. Pozitīvas emocijas garantētas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)