Banner 980x90

Dāvanas sievietei, kas sasilda sirdi

Šajā rakstā ir apkopotas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos.

Saņemt patīkamu pārsteigumu svētkos vienmēr ir patīkami. Sievietes novērtē dāvanas, kas sniedz emocijas un labi pavadītu laiku. Meklējot dāvanas sievietēm, vēlamies tās iepriecināt un sasildīt viņu sirdis – ļaut sajusties mīlētām un lolotām. 

Sievietēm patīk dāvanas, kas ir skaistas un sirsnīgas. Šajā rakstā ir apkopotas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos.

Rotaslietas ar Swarovski kristāliem


Sievietēm patīk pucēties un justies skaistām. Lielisks veids, kas izcels sievietes skaistumu un ļaus viņai sajusties elegantai, ir rotaslietas ar Swarovski kristāliem. Tā ir lieliska dāvana sievietei svētkos tāpēc, ka rotaslietu kolekcija nekad nevar būt par plašu. Nela Gems ir latviešu zīmols, kas rada mirdzošas Swarovski rotaslietas, kas ir piemērotas gan svētkiem, gan arī ikdienai. Lai arī rotaslietu plašā piedāvājuma centrā ir galvenokārt mirdzošie Swarovski kristāli, rotu dizaini ir visai atšķirīgi – arī minimāli un ļoti dabiski.

Lai ļautu sievietei sajusties vēl īpašākai, iespējams izvēlēties Nela Gems personalizētās rotas ar medaljonu. Tas ir pieejams apļveida un sirds formā, un uz tā iespējams iegravēt sievietes iniciāli, pilno vārdu vai kādu īpaši nozīmīgu datumu.

Romantiska atpūta divatā

Reizēm vislabākā dāvana sievietei ir romantiska atpūta diviem. Tā ir dāvana, ko saņemt no sava mīļotā vīrieša ir ļoti patīkami. Tas ir romantisks mīlestības apliecinājums, jo attiecību pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks kopā. Izvēlēties kādu atpūtas piedāvājumu ar SPA iespējām ir veids, kā izrauties no ikdienas steigas, uzlabot savstarpējās attiecības un kopā iegūt pilnvērtīgu atpūtu.

Vakariņas izsmalcinātā restorānā

Vakariņas restorānā var uzdāvināt ar kāda laba restorāna dāvanu karti. Šādu dāvanu sieviete novērtēs, jo tā ir iespēja atklāt kādu jaunu restorānu, nodoties nesteidzīgām sarunām, atklāt jaunas garšas un izbaudīt gardu maltīti burvīgā atmosfērā. Romantiskas vakariņas restorānā ir dāvana, ko novērtētu sieviete, kurai ikdienā patīk gatavot un nogaršot dažādu kultūru virtuvi. 

Restorānu dāvanu kartes plašā piedāvājumā ir atrodamas FromMe.lv, kur piedāvājumā ir tādi restorāni kā KOYA, Herbārijs, Andalūzijas suns, FERMA, Le Sommet, House of light un daudzi citi. 

Skaista sieviešu apakšveļa

Apakšveļa ir skaista un romantiska dāvana, ko saņemt no sava mīļotā vīrieša. Mēdz teikt, ka apakšveļa sievietei ir pirmās nepieciešamības greznuma lieta. Kvalitatīvas un skaistas apakšveļas nekad nevar būt par daudz.

Ja tomēr nevariet izvēlēties īsto apakšveļas nomplektu, tad varat šo izvēli atstāt pašai sievietei. Tad lieliska izvēle būs dāvanu karte apakšveļai. Dāvanu karte parūpēsies par to, ka sieviete  izvēlēties apakšveļu, kas viņai pašai patiks un derēs kā uzlieta. 

Pašdarinātas dāvanas 

Reizēm labākās dāvanas nav lielas un dārgas. Īpašā nozīme un doma ir svarīgākais, kas ir jāiegulda dāvanas sagatavošanā, jo tieši tas padarīs apsveikumu par neaizmirstamu. Lieliska dāvanas ideja sievietei svētkos ir pašdarināta dāvana. Tā ir dāvana ar emocionālo vērtību, jo sieviete noteikti novērtēs rūpes un pūles, kas tajā ieguldītas. Pašdarinātas dāvanas ir dažādas – tas var būt praktisks koka rāmītis vai kāds nieciņš, kas atgādinās par jaukiem svētkiem.

Ilgtspējīga ūdens pudele

Skaista, kvalitatīva un noderīga dāvana sievietei ir ilgtspējīga ūdens pudele. Tā kalpo gan par atgādinājumu dzert pietiekami daudz ūdens, gan arī par videi draudzīgāku ūdens patēriņa risinājumu. Ilgtspējīga ūdens pudele ir ērti lietojama un nu jau daudz regulārāk sāk parādīties arī bezmaksas ūdens uzpildes stacijas visā pilsētā. Šī ir lieliska dāvana sievietei, kas rūpējas par apkārtējo vidi.

Sagaidīt saullēktu purvā uz SUP

Aktīvās atpūtas cienītājai un piedzīvojumu meklētājai lieliska dāvanas izvēle varētu būt izbrauciens uz SUP dēļa purvā. Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija. Tas īpaši manāms pašā rīta agrumā vai pašā vakarā, saules stariem apspīdot mazos, žuburainos kokus un krūmus. Ja paveicas, no purva ezera tiek izvilināta neliela dūmaku, kas rada sajūtu, ka esi nonācis kādā pasaku zemē.

Saullēkts purvā uz SUP ir fantastiskām emocijām bagāts piedzīvojums, ko izbaudīt divatā. Celšanās agri no rīta noteikti būs tā vērta.

Meistarklases sievietēm

Radošie kursi un dažādas meistarklases paliek arvien populārākas. Meistarklases sievietēm ir lieliska dāvana, kas patiks radošai sievietei. Ja viņa nebaidās izmēģināt ko jaunu un atklāt sevī līdz šim nezināmus talantus, tad kādas meistarklases apmeklējums viņai noteikti liksies kā vērtīga pieredze. Apgūt jaunas prasmes nekad nav par vēlu. Meistarklases ir lielisks veids, kā uzlabot savas kulinārijas prasmes, iemācīties uzšūt sev jaunu kleitu, izmēģināt spējas zīmēšanā un gleznošanā. 

Citas līdzīgas dāvanas sievietei iespējams atrast populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv dāvanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)