Banner 980x90

Cēsu novada vadība atbalsta sadarbības teritoriju izveidi

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Cēsu novada vadība tikšanās laikā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministru Kasparu Gerhardu (VL-TB/LNNK) izteikusi atbalstu prezentētajam sadarbības teritoriju izveidošanas plānam, aģentūru LETA informēja Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītājs Kārlis Pots.

 

Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs (V) izteicis cerību, ka uz jaunizveidoto sadarbības teritoriju tīkla bāzes nākotnē tiks plānotas arī valsts pārvaldes iestāžu struktūrvienības.

Kā ziņots, VARAM ir uzsākusi diskusijas ar pašvaldībām un sociālajiem partneriem par sadarbības teritoriju izveidošanas principiem. Diskusijas plānots pabeigt līdz šā gada beigām. Ar lielu daļu pašvaldību pārstāvjiem konsultācijas jau ir notikušas. 2017.gada pavasarī plānots sagatavot priekšlikumu sadarbības teritoriju modelim.

Diskusiju laikā Gerhards ar pašvaldību pārstāvjiem plāno pārrunāt sadarbības teritoriju izveidošanas mērķi, kā arī analizēt ieguvumus, kādus iedzīvotājiem un uzņēmējiem var sniegt pašvaldību mērķtiecīga sadarbība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)