Banner 980x90

Automašīnā pie iereibuša vadītāja atrod nereģistrētu gāzes pistoli un steku

Rīga, 28.janv., LETA. Svētdienas rītā Cēsīs pie kāda iereibuša autovadītāja transportlīdzeklī atrasta nereģistrēta gāzes pistole un steks, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Ap plkst.7.30 Cēsīs likumsargi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturējuši kādu "BMW" vadītāju. Vīrietim konstatēts gandrīz divu promiļu reibums, bet automašīnā atrasta nereģistrēta gāzes pistole un teleskopiskais steks. Noskaidrots, ka gāzes pistole pieder transportlīdzekļa vadītājam, bet viņš to nebija reģistrējis likumā noteiktajā kārtībā. Ierocis konfiscēts.

Mote uzsvēra, ka kopā ar vadītāju automašīnā atradušies trīs pasažieri.

Policijā atgādina, ka par ieroču aprites noteikumu pārkāpšanu var draudēt līdz 350 eiro soda. Savukārt par ieroča pārvadāšanu alkohola ietekmē uzliek naudas sodu no 140 līdz 350 eiro vai atņem šaujamieroča nēsāšanas tiesības uz laiku no viena gada līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)