Banner 980x90

Ašeradens Cēsīs pārrunās ekonomiskās aktivitātes veicināšanas iespējas 

Arvils Ašeradens/ Foto: Zane Bitere/ LETA
Arvils Ašeradens/ Foto: Zane Bitere/ LETA
Piektdien, 25.novembrī, ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens dosies reģionālajā vizītē uz Cēsīm, kur piedalīsies Cēsu uzņēmēju forumā, lai ar novada uzņēmējiem diskutētu par Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm, kā arī par pieejamo un plānoto valsts atbalstu ekonomiskās aktivitātes palielināšanai Vidzemes reģionā. 

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē Ekonomikas ministra padomniece komunikācijas jautājumos Agita Baltbārde, tāpat ministram plānota tikšanās ar Cēsu novada Domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu un citiem pašvaldības pārstāvjiem, lai iepazītos ar ekonomisko aktivitāti pilsētā un pārrunātu uzņēmējdarbības veicināšanas iespējas reģionā.

Vizītes laikā ministrs apmeklēs Vides Risinājumu institūtu, kas savu darbību balstot daudznozaru pieejā, sekmē inovatīvas uzņēmējdarbības attīstību reģionā. Ar Institūta pārstāvjiem ministrs plāno pārrunāt inovāciju un pētniecības veicināšanas jautājumus.

Ašeradens arī apmeklēs un iepazīsies ar Cēsu uzņēmuma SIA "Vinnis" darbību, kas ir Baltijas lielākais medus ražotājs.

Vizītes noslēgumā ministrs piedalīsies Cēsu novada uzņēmēju Gada balvas pasniegšanas pasākumā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)