Banner 980x90

Zīmols "Deered" radījis Ziemassvētku dāvanu piedāvājumu

Foto: Facebook.com/ Deered
Foto: Facebook.com/ Deered

Tuvojoties Ziemassvētkiem, pašmāju modes zīmols "Deered" nācis klajā ar Latvijā darinātu dāvanu piedāvājumu. 

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē zīmola "Deered" radītāja Ieva Moroza, interesenti var iegādāties auskarus, kaklarotas, cepures sievietēm un vīriešiem, kā arī tauriņus. 

"Pirmkārt, tuvojas Ziemassvētki, un vienmēr esmu devusi priekšroku pašgatavotām dāvanām, jo tās ir mīļākas un personīgākas, un savā ziņā pat unikālas. Otrkārt, eksperimentēju ar "Deered" paciņām, kurās ievietot pasūtījumus, un izveidoju vairākas mazas baltas kārbiņas ar mežģīņu bantītēm un briežu attēliem. Kastītes izskatās kā mazas dāvaniņas, ko paslēpt zem Ziemassvētku eglītes. Treškārt, saņemu vairākus jautājumus - ko dāvināt draugiem/ģimenei uz Ziemassvētkiem? Un kas no Deered būtu piemērotākais dāvanai? Tādēļ izveidoju piedāvājumu ar dažādām lietām, lai izvēle būtu plašāka," par ieceres īstenošanu stāsta Moroza. 

Lai gan dāvanu piedāvājumā apģērbi nav iekļauti, Moroza min, ka vīrieši un sievietes savām otrām pusēm Ziemassvētkos labprāt dāvina tieši apģērbu. 

Vaicāta par dāvanu pirkšanas paradumiem, Moroza norāda, ka pieprasījums pēc zīmola "Deered" apģērbiem un aksesuāriem decembrī pieaug un interese tiek izrādīta līdz pat pēdējam brīdim. 

"Pat 24.decembrī vēl saņemu kādus izmisīgus dāvanu meklētāju saucienus ar vēlmi iegādāties kaut ko Ziemassvētku dāvanai. Taču, manuprāt, dāvanas no latviešu dizaineriem iegādājas neliela daļa latviešu, iespējams, tas ir dēļ augstajām cenām. Šķiet, ka vairāk dāvanās tiek saiņota šokolāde un grāmatas vai sadzīves preces. Galvenais nav iegādāties dārgas dizaineru dāvanas! Galvenais ir ar prieku gatavoties Ziemassvētkiem un būt pašiem radošiem dāvanu gatavošanā, un izbaudīt svētku gaidīšanas laiku. Man ik gadu šķiet interesanti izaicināt sevi un savas spējas dāvanu pagatavošanā, kas vienmēr dāvanas saņēmējam sniegs lielāku pārsteigumu par kādu dārgu dāvanu," min Moroza.

Zīmols "Deered" piedāvā aksesuārus, kā arī t-kreklus un džemperus sievietēm un vīriešiem. Katrs apģērbs ir apgleznots ar rokām. Zīmola galvenā pazīme dizainā ir brieži un latviešu rakstu zīmes. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)