Banner 980x90

SIA Daktera Kuzņecova klīnika "Acu Mikroķirurģijas Centrs" – lāzerkorekcija tālredzībai, lāzerkorekcija tuvredzībai, lāzerkorekcija astigmātismam

Hipermetropija jeb tālredzība (kad nepieciešamas pozitīvas jeb pluss lēcas skaidrākai redzei tuvumā) ir problēma, ar kuru ik dienas pie acu ārsta vēršas liels pacientu skaits. Mūsdienu ārstniecības iespējas, tai skaitā pacientu vidū tik populārā lāzerkorekcija tālredzībai, ļauj efektīvi un droši koriģēt tālredzību atbilstoši pacienta vajadzībām.

Lāzerkorekcija tālredzībai

Hipermetropija jeb tālredzība (kad nepieciešamas pozitīvas jeb pluss lēcas skaidrākai redzei tuvumā) ir problēma, ar kuru ik dienas pie acu ārsta vēršas liels pacientu skaits. Mūsdienu ārstniecības iespējas, tai skaitā pacientu vidū tik populārā lāzerkorekcija tālredzībai, ļauj efektīvi un droši koriģēt tālredzību atbilstoši pacienta vajadzībām. Lāzerkorekcija tālredzībai izceļas ar virkni būtisku priekšrocību – ātru un nesāpīgu procedūru, precizitāti, augstu efektivitāti un stabilu, ilgstošu rezultātu.

Pirmais solis, pirms tiek apsvērta lāzerkorekcija tālredzībai, ir ārsta oftalmologa-ķirurga, kas specializējies refrakcijas ķirurģijā, apmeklējums, kura laikā ārsts ar kompleksu pieeju izvērtēs pacienta acu rādītājus, noteiks, vai nav kontrindikāciju korekcijai ar lāzeru, kā arī, ja lāzerkorekcija tālredzībai pēc pacienta acu veselības stāvokļa izvērtēšanas ir iespējama, prognozēs korekcijas rezultātus. Jāuzsver, ka pat ja pacientam vienā klīnikā saka, ka lāzerkorekcija tālredzībai nav iespējama, nevajag padoties – ir jāvēršas citā acu ārstniecības iestādē, jo bieži vien pacients saņem noraidošu atbildi klīnikās, kur gluži vienkārši nav atbilstoša aprīkojuma šī redzes traucējuma ārstēšanai. Tomēr patiesībā lāzerkorekcija tālredzībai, kas tiek veikta, apvienojot jaunākās tehnoloģijas ar pieredzējuša ārsta oftalmoķirurga prasmēm, ļauj panākt veiksmīgu rezultātu – asu un skaidru redzi bez brillēm un kontaktlēcām – pat sarežgītākajos gadījumos.

Ja nav kontrindikāciju un nopietnu acu saslimšanu, Daktera Kuzņecova klīnikā "Acu Mikroķirurģijas Centrs"  tiek veikta lāzerkorekcija tālredzībai arī tad, ja pacientam ir augstas pakāpes tālredzība (no 0,5 līdz 8.0 diptrijām). Klīnikā izmanto jaunākās tehnoloģijas viļņu frontē, ko atzinusi pat NASA, izmantojot tās pilotu un astronautu redzes korekcijas veikšanā. Pateicoties šīm tehnoloģijām, lāzerkorekcija tālredzībai iespējama arī pacientiem ar plānu radzeni, platām acu zīlītēm un nopietnām redzes refrakcijām, ļaujot koriģēt ne tikai augstas pakāpes tālredzību, bet arī sarežģītu tuvredzību un astigmātismu, vienlaikus saglabājot radzenes dabisko formu.

Lasiet vairāk: www.lazer.lv

Lāzerkorekcija tuvredzībai

Mūsdienās tuvredzības jeb miopijas (kad skaidrākai redzei tālumā nepieciešamas mīnuss lēcas) ārstēšanai pieejams ļoti plašs metožu klāsts; starp efektīvākajām ir lāzerkorekcija tuvredzībai. Šī redzes refrakcijas anomālija raksturojama ar to, ka attēls projicējas nevis uz acs aizmugurējās sieniņas, kur atrodas uz gaismu reaģējošu šūnu kārtiņa jeb tīklene, kā tam jābūt normālā gadījumā, bet gan pirms tās, kā rezultātā tālumā esošie objekti šķiet izplūduši. Bieži ir gadījumi, kad pacients domā, ka viņa redzes problēma nav atrisināma, taču tā nav taisnība. Vēršoties klīnikā, kurā ir atbilstoša aparatūra, ar ārsta oftalmologa-refrakcijas ķirurga meistarīgo roku palīdzību iespējams atrisināt pat nopietnus redzes defektus un acu saslimšanas.

Uzlabot acs redzes sistēmu tā, lai optiskais fokuss atrastos tur, kur tas nepieciešams, ir galvenais redzes korekcijas mērķis, un lāzerkorekcija tuvredzībai ir viens no populārākajiem risinājumiem tuvredzības gadījumā. Lāzerkorekcija tuvredzībai ļauj atjaunot redzes funkcijas pavisam īsā laikā, turklāt pilnībā bez sāpēm. Burtiski pāris minūšu laikā iespējams atgūt līdz pat 100% redzi, kas ļaus dzīvot kvalitatīvu dzīvi vēl ilgus gadus – pie nosacījuma, ja redzes traucējumi tiek atklāti laikus, un pacientam nav nopietnāku acu saslimšanu.

Atšķirībā no kontaktlēcām un brillēm lāzerkorekcija tuvredzībai nodrošina ilgstošu rezultātu. Ja pacientam nav kontrindikāciju, lāzerkorekcija tuvredzībai ļauj veiksmīgi labot tuvredzību no 0,5 līdz 18.0 dioptrijām. Daktera Kuzņecova klīnika "Acu Mikroķirurģijas Centrs" nodrošina efektīvas un saudzējošas pat sarežģītu redzes traucējumu korekcijas iespējas, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un metodēm, kā arī ārstu daudzu gadu pieredzei acu veselības uzlabošanas jomā. Klīnikā tiek piedāvātas visplašākās redzes korekcijas iespējas ­– tuvredzībai, tālredzībai, astigmātismam un presbiopijai jeb vecuma tālredzībai. Redzes korekciju veic pacientiem no 18 gadu vecuma (jo acs vēl nav pilnībā noformējusies, tā aug, līdz ar to tās izmēri mainās) un bez vecuma ierobežojuma, – ja nav kontrindikāciju (nopietnu acu slimību vai vispārēju organisma saslimšanu, kuru gadījumā operāciju veikt nedrīkst), un redze ir stabila vismaz vienu gadu.

Lasiet vairāk: www.lazer.lv

Lāzerkorekcija astigmātismam

Lāzerkorekcija astigmātismam ir viens no efektīvākajiem risinājumiem, lai atbrīvotos no brillēm, kā arī ar tām saistīto diskomfortu, ievērojami uzlabojot ikdienas dzīves kvalitāti. Astigmātisms, kā likums, neļauj skaidri redzēt ne tuvumā, ne tālumā, un tā ir nopietna motivācija, lai izmantotu iespējas, kas ļauj šķirties no šiem redzes defektiem uz visiem laikiem. Lāzerkorekcija astigmātismam ietver dažādas metodes, no kurām par piemērotāko izlemj ārsts oftalmologs-ķirurgs kopā ar pacientu, balstoties uz pacienta acu fizioloģiju un anatomiju, kas tiek noteikta pēc kompleksu acu diagnostisko izmeklējumu veikšanas. Lāzerkorekcija astigmātismam var tikt veikta vai nu tikai ar lāzera palīdzību, bez ķirurģiskas iejaukšanās, vai izmantojot kombinēto redzes korekciju, kad papildus lāzeram veic arī nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas, uzlabojot acs radzenes blīvumu un stiprumu, kā arī saīsinot pacienta atveseļošanās laiku.

Pirms tiek veikta lāzerkorekcija astigmātismam, pacientam veic dažādus acu veselības izmeklējumus, lai saprastu, vai lāzerkorekcija astigmātismam noteiktā gadījumā vispār ir ieteicama, un prognozētu rezultātus pēc korekcijas veikšanas. Ja pacientam papildus ir kāda cita smaga acu slimība, lāzerkorekcija astigmātismam netiek veikta un tiek meklēti citi risinājumi, kā palīdzēt cilvēkam uzlabot redzi.

Daktera Kuzņecova klīnikā "Acu Mikroķirurģijas Centrs", kas palīdz pacientiem ceļā uz labāku redzi jau vairāk nekā 20 gadus, iespējams ārstēt plaša spektra redzes traucējumus; to vidū ietilpst arī lāzerkorekcija astigmātismam. Pat ja pacientam šķiet, ka viņa gadījumā neko vairs nevar līdzēt, kas īpaši raksturīgi gados vecākiem cilvēkiem, kuri jau ilgstošu laiku ir samierinājušies ar savām redzes problēmām, dakteris Vjačeslavs Kuzņecovs, klīnikas dibinātājs, galvenais ārsts un vadošais oftalmoķirurgs ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi acu operāciju veikšanā, vienmēr uzsver to, ka vecums nav šķērslis un ir jāizmanto visas iespējas, ko dāvā mūsdienu attīstītā medicīna, ja ir vēlme gūt košāku skatu uz pasauli un baudīt pilnvērtīgu dzīvi. Daktera Kuzņecova klīnika "Acu mikroķirurģijas centrs" aprīkota ar jaunākajām tehnoloģijām, kas kopā ar ārsta bagāto profesionālo pieredzi ļauj efektīvi īstenot visas procedūras uz vietas – gan redzes pārbaudes, gan operācijas –, nodrošinot ērtāku un drošāku ārstēšanos pacientam. Klīnikā tiek piedāvāta arī lāzerkorekcija astigmātismam un jauktajam astigmātismam (kad vienā acī ir gan plusi, gan mīnusi), kas ļauj koriģēt pacienta redzi no 0.5 līdz 7.0 dioptrijām ātri, droši un nesāpīgi.

Lasiet vairāk: www.lazer.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)