Banner 980x90

"Eco House Industries" plāno iekarot līderpozīcijas koka māju ražošanā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Līgatnes novada Augšlīgatnē reģistrētais māju būves uzņēmums SIA "Eco House Industries" plāno nākotnē iekarot līderpozīcijas koka māju ražošanā, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, lai plānus realizētu, iepriekšējos gados tika veikti nozīmīgi ieguldījumi ražošanas procesa nodrošināšanā ar telpām un to iekārtojumu, ražošanas telpām, pilnveidoti ražošanas procesi, strādāts ar personāla atlasi un apmācību. 2010.gadā ieviestā kvalitātes pārbaudes sistēma ir sertificēta saskaņā ar "ISO 9001-2008" prasībām. Uzņēmuma sertifikācija notiek ik gadu. Uzraudzības auditu veic vadības sistēmu sertifikācijas uzņēmums SIA "Bureau Veritas Latvia".

2013.gadā ražošanas kvalitātes nodrošināšanai saņemts "CE" sertifikāts līmēto brusu stiprības pakāpes noteikšanai. Savukārt pērn pabeigts darbs standartu ieviešanai līmēto konstrukciju kokmateriālu novērtēšanas sistēmai stiprības klases "GL 32h" piešķiršanai. 2015.gadā turpinājās "CE" sertifikāta iegūšana koka paneļu māju ražošanai, panākot atbilstību normatīvajiem aktiem un kvalitātes prasībām.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, salīdzinot ar 2014.gadu, apgrozījums kāpies par 4%, sasniedzot 1 873 757 eiro. Savukārt, ja 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 128 126 eiro lielu peļņu, pērn tā palielinājusies līdz 139 569 eiro. SIA "Eco House Industries" nodarbinājis 40 cilvēkus.

Kā minēts SIA "Eco House Industries" vadības ziņojumā, uzņēmums ražo koka paneļu mājas, koka frēzbaļķu mājas un līmētās celtniecības konstrukcijas.

SIA "Eco House Industries" reģistrēta 2006.gadā. Tā kapitāla daļas savā starpā dala Sergejs Denisovs (80%), Nadežda Persana (8%) un Anita Sondore (12%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)