Banner 980x90

Kravu pārvadātājs "Martitrans" meklēs lētākas rezerves daļas ārpus Latvijas

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Pārgaujas novada Stalbē reģistrētais starptautisko kravu komercpārvadājumu uzņēmums SIA "Martitrans" plāno meklēt lētākas rezerves daļu iepirkšanas iespējas ārpus Latvijas robežām, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu.

Kā, satsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums krities par 5%, sasniedzot 2 430 069 eiro. Ja 2014.gadā SIA "Martitrans" strādāja ar 361 112 eiro lielu peļņu, pērn tā sarukusi līdz 161 540 eiro. Uzņēmums nodarbinājis 33 cilvēkus, kas ir par diviem vairāk nekā gadu iepriekš.

Lai uzlabotu SIA "Martitrans" saimniecisko darbību un nodrošinātu tās attīstību, 2016.gadā tiks turpināta darbība pārdošanas apjomu pieauguma veicināšanai. Pasākumu mērķis ir optimizēt uzņēmums procesu vadību, piesaistīt jaunus sadarbības partnerus un palielināt esošo partneru darījumu apjomu. SIA "Martitrans" komercdarbība nākotnē lielā mērā būs atkarīga no ekonomiskās situācijas valstī un Eiropas Savienībā.

Aizvadītajā gadā gūto peļņu plānots atstāt nesadalītu uzņēmuma rīcībā apgrozāmo līdzekļu palielināšanai.

SIA "Martitrans" reģistrēta 2004.gadā. Uzņēmuma īpašnieks ir Mārtiņš Svīķis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)