Banner 980x90

Izvēlēsies Cēsu Olimpiskā centra valdes priekšsēdētāju

Rīga, 18.sept., LETA. Cēsu novada pašvaldība izsludinājusi konkursu, kura meklē Cēsu Olimpiskā centra valdes priekšsēdētāju, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursā tiek meklēts mērķtiecīgs un stratēģiski domājošs SIA "Cēsu Olimpiskais centrs" valdes priekšsēdētājs, kurš spētu pārvaldīt un attīstīt Cēsu novada pašvaldības sporta infrastruktūru, popularizējot Cēsis kā izcilu vietu sporta pasākumu norisei.

Konkursa uzvarētājam tiks dota iespēja veidot un vadīt SIA "Cēsu Olimpiskais centrs" kolektīvu, plānot un izvirzīt attīstības mērķus, nodrošināt to īstenošanas plānošanu un izpildi, kā arī nodrošināt piešķirto un piesaistīto līdzekļu tiesisku un lietderīgu izmantošanu.

Lai piedalītoss konkursā, pretendentam nepieciešama vismaz divu gadu pieredze vadošā amatā, pieredze finanšu vadībā, plānošanā un kontrolē, vajadzīga pieredze stratēģiskajā plānošanā, administratīvajā darbā, iestādes iekšējo normatīvo aktu izstrādē un to izpildes uzraudzībā.

Tāpat tiek prasīta izpratne par uzņēmuma saimniecisko darbību, pieredze ēku un būvju apsaimniekošanas jomā vai uzņēmuma vadīšanā, kas veicis ēku un būvju apsaimniekošanu, vajadzīga pieredze projektu izstrādē un vadīšanā, izpratne par Latvijas sporta sistēmu, kā arī vajadzīgas ļoti labas saskarsmes un publiskās uzstāšanās prasmes un labas datorprasmes. Tāpat tiek prasītas valsts valodas zināšanas augstākajā pakāpē un vismaz vienas svešvalodas zināšanas sarunvalodas līmenī, kā arī auto transporta vadītāja apliecība.

Pieteikumi uz vakanto amatu tiek pieņemti līdz 30.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)