Banner 980x90

Cēsu "Lekrings" florbolisti atgūst Latvijas čempionāta kopvērtējuma trešo vietu

Foto: Faceboob.com/ Lekrings
Foto: Faceboob.com/ Lekrings
Pēc kārtējās uzvaras "Elvi florbola līgas" vīriešu turnīra kopvērtējuma trešo vietu svētdien atguvusi titulētā Cēsu "Lekrings" vienība.

"Lekrings" svētdien izbraukumā ar 7:4 (4:0, 1:2, 2:2) pārspēja vienu no turnīra vājākajām vienībām "Ķekavu".

Uzvarētājiem ar trim vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās Andris Rajeckis, kamēr mājinieku sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Klāvs Jansons.

Jau pirmā perioda laikā "Lekrings" izvirzījās vadībā ar 4:0, bet mača viducī panāca jau 5:0. Tikai tad ar diviem vārtu guvumiem atbildēja mājinieki Jansons un Endijs Kleistrovs, bet noslēdzošās trešdaļas sākumā "Ķekava" pretinieku pārsvaru samazināja līdz diviem vārtiem (3:5). Tiesa, tuvāk cēsnieki viņus nepielaida, un beigās izdevās svinēt drošu uzvaru.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka sestdien "Ķekavas" komanda parūpējās par sensāciju un ar 8:7 pārspēja pērnās sezonas čempioni "Lielvārdi"/"FatPipe".

Tikmēr citā mačā svētdien Kocēnu "Rubene" ar 5:2 (1:2, 1:0, 3:0) savā laukumā pārspēja "Bausku".

Uzvarētājiem ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ingars Matisons.

Savukārt pirms tam pērnās sezonas vicečempione "Rockets" komanda sestdien ar 9:6 (4:1, 3:3, 2:2) pārspēja Liepājas "Kuršus", pārtraucot deviņu zaudējumu sēriju.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Edžus Bunka, divi vārti un rezultatīva piespēle Mārtiņam Brigmanim, bet vienreiz precīzi meta un divreiz asistēja vārtu guvumos Kristaps Lapsiņš.

Savukārt mājiniekiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Mārtiņš Vējš.

"Rockets" pirmajās 14 minūtēs panāca 4:0, taču mača vidū komandas šķīra vairs tikai vieni vārti (5:4). Tiesa, "Rockets" nosargāja vadību un beigās izcīnīja uzvaru.

Pagājušās sezonas vicečempione "Rockets" sezonu iesāka veiksmīgi un pirmajos sešos mačos guva sešas uzvaras, bet kopš 30.oktobra tā nebija spējusi uzvarēt, šajā laikā nopelnot tikai divus punktus.

Virslīgas kopvērtējuma vadībā ir "Triobet"/"Ulbroka", kas 17 spēlēs guvusi 43 punktus, bet divus punktus tai zaudē tikpat mačus aizvadījusī "Lielvārde"/"FatPipe". Tikmēr 34 punkti tagad ir "Lekringam", bet par trim mazāk iekrājusi "Valmiera".

Savukārt 30 punkti un piektā vieta ir "Rubenei", sešus punktus tai zaudē Stalbes "Pārgauja", 22 punkti ir "Rockets" kontā, bet labāko astotnieku ar 18 punktiem noslēdz "Rīga". "Kuršu" kontā ir 15 punkti, par punktu mazāk ir "Ķekavai", 13 punktus guvusi "Bauska", bet turnīra tabulu ar 12 punktiem noslēdz "Talsi"/"Irlava".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)