Banner 980x90

"Bļitkotāji" satiksies sacensībās "Cope Alaukstā 2014"

Autors: Jānis Gabrāns

Sestdien, 1.martā, uz Alauksta ezera notiks zemledus makšķerēšanas sacensības "Cope Alaukstā 2014".

Šādas sacensības uz šī ezera notiks pirmo reizi, un tās rīko sporta klubs "Alauksts", un kā norāda tā pārstāvis Uvis Avens, ziemā, kurā valda aizsalis ezers un sniega trūkums, jārod cits piedāvājums: "Gribam piedāvāt Alaukstu un tā apkārtni dažādām sportiskajām aktivitātēm.

Ja nevar slēpot, laiku var izmantot zemledus makšķerēšanai, jo ledus šoziem ir biezs. Makšķernieki ziemā jau iecienījuši šo ezeru, šī būtu iespēja iecienītajam vaļaspriekam nedaudz piešaut sacensību azartu. Alauksta ezers ir skaista vieta ar lielām, labu pasākumu tradīcijām. Daudziem Alauksta ezers ir iemīļota vieta atpūtai brīvdienās ar ģimeni un draugiem. Tāpēc šāda sacensību formāta radīšana papildinās skaisto pasākumu un sportisko aktivitāšu kalendāru un piesaistīs arvien jaunus dalībniekus, ciemiņus un draugus."

"Cope Alaukstā 2014" paredzēta gan individuālajā gan komandu vērtējumā, katrā komandā vismaz četri dalībnieki. 

Dalībnieku pulcēšanās Alauksta ezera krastā blakus estrādei jau no plkst.8.00. Reģistrācija beigsies plkst.9.45. Makšķerniekiem tiks dotas četras stundas iespējami lielākā loma izvilkšanai, tad sekos zivju svēršana, uzvarētāju noteikšana un labāko apbalvošana. Pēc sacensībām dalībniekus gaidīs karsta zupa!

Plašāka informācija pieejama sporta kluba mājas lapā www.alauksts.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)