Banner 980x90

4 žurnāli visai ģimenei: ko abonēt nākamajam pusgadam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nemanāmi ir aizritējuši jau seši mēneši — puse no 2018. gada. Tas nozīmē, ka daudziem drukātās preses cienītājiem viņu pastkastītēs šomēnes iekritīs pēdējie abonētie žurnāli un avīžu eksemplāri, jo pusgads ir viens no biežāk izvēlētajiem abonementu termiņiem. Tas arī nozīmē, ka ir pēdējais brīdis izdomāt, ko lasīsiet nākamajā pusgadā. 

Izvēles iespējas ir tiešām plašas, visām gaumēm un interesēm. Lūk, četri žurnāli, ko abonēt nākamajam pusgadam iesaka dāvanu serviss "Lieliska Dāvana", kas piedāvā dāvanu kartes ne tikai pakalpojumiem un piedzīvojumiem, bet arī preses abonementiem. Preses abonements arī būs piemērota dāvana dzimšanas dienā vai kādā citā īpaša dienā.

Tētim  žurnāls "Dari Pats"
Vīriešiem patīk saimniekot, gādāt par māju, remontēt, tāpēc žurnāls "Dari Pats" būs laba izvēle kārtīgam saimniekam, kuram patīk visu paveikt pašam. Žurnālā varēs izlasīt padomus būvniecībā, iekštelpu remontā, arī šo to par mēbelēm, to izvēli un dizainu. Noderīga sadaļa būs par darbarīkiem. Kādus darbarīkus iegādāties, kuras firmas piedāvātie ir labāki, kā nokomplektēt savu darbnīcu. Žurnālā informācija sagatavota, sadarbojoties ar nozaru labākajiem ekspertiem. Šādu žurnālu abonēšana būs labs ieguldījums, jo informācija būs aktuāla ilgu laiku un papildinās mājas bibliotēku. 

Mammai – žurnāls "Una"
"Una" ir viens no vecākajiem žurnāliem Latvijā. Tas spējis saglabāt savu vietu lasītāju iecienītāko preses izdevumu lokā. Joprojām ikviena sieviete šī glancētā un elegantā žurnāla lappusēs var atrast daudz ko sev noderīgu – par attiecībām, par karjeru, par modi, par ceļojumiem, par dzīvesstila tendencēm, kā arī lasīt dziļas un patiesas sarunas ar interesantiem cilvēkiem. 

Skolēnam – žurnāls "Ilustrētā Junioriem"
Jau pirmo klašu skolēniem piemērota un interesanta lasāmviela būs žurnāls "Ilustrētā Junioriem". Tajā ir apskati par dažādām interesantām tēmām, konkursi, bagātīgs foto materiāls, atbildes uz bērniem aktuāliem jautājumiem. Žurnāls rosina domāt, darīt, pētīt un uzzināt kaut ko jaunu. Tas palīdzēs attīstīt bērna intelektu un sniegs labu alternatīvu atpūtai no datora un TV. "Ilustrētā Junioriem" žurnālu abonēšana būs piemērota izvēle, ja mājās ir vairāki dažāda vecuma bērni, jo lasāmviela būs saistoša no 8 līdz pat 15 gadiem, kā arī ieinteresēs arī pieaugušos.

Vecmāmiņai – "Dārza Pasaule"
Žurnāls "Dārza Pasaule" piedāvā ļoti bagātīgu saturu, kas aizraus gan tos, kuri ar dārzniecību nodarbojas profesionāli, gan tos, kuriem tas ir hobijs un sirdslieta. Žurnālam ir ne tikai bagātīgs informatīvais materiāls, bet tas papildināts ar lieliskām fotogrāfijām. "Dārza Pasaule" piedāvā gan padomus, gan informatīvo materiālu, gan ekspertu viedokļus, gan rosinošas idejas, kā veidot un uzlabot savu dārzu. Katrā sezonā žurnālā varēs atrast noderīgu un aktuālu informāciju, ko labprāt izlasīs un izmantos ne tikai vecmāmiņa.

Žurnālu abonēšana mūsdienās ir kļuvusi tik ērta, ka būtu grēks sūdzēties. Tāpēc atliek tikai izvēlēties savu iemīļotāko saturu un gādāt, lai arī nākamajā pusgadā visiem ģimenes locekļiem būtu pieejama aizraujoša lasāmviela. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)