Banner 980x90

Zosēnu pagastā būs jauns visiem pieejams sporta inventārs un trenažieri

Mēnesi ilgajā labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv projektu konkursa interneta balsojumā, kurš norisinājās no 1.jūlija līdz 30.jūlijam, 15 projektu konkurencē Jaunpiebalgas novadā Zosēnu pagasta "Melnbāržu" jauniešu centra "Gribu, varu, daru" projekts bija viens no trīs veiksmīgajiem, kas ar SMScredit.lv atbalstu saņēma vēlamo finansējumu 3000 Eur apmērā sava mērķa realizācijai - sporta zāles inventāra papildināšanai.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja "LabieDarbi.lv" jaunākā projektu vadītāja Anete Mietule, Jaunpiebalgas novadā Zosēnu pagasta "Melnbāržos" bijušajā Pētera pamatskolā atrodas jauniešu centrs "Gribu, varu, daru", kas aktīvi darbojas jau kopš 2009. gada aprīļa. Vienā no jauniešu centra telpām ir ierīkota trenažieru zāle. Nu jau ceturto gadu pēc kārtas tajā intensīvi trenējas vairāki jaunieši, kas ar savu neatlaidību un mērķtiecīgumu lieliski sevi pierādījuši svarcelšanas sacensībās visā Latvijā, pat kļuvuši par vairākkārtējiem Latvijas čempioniem.

Trenažieru zāli izmanto arī vietējās regbija, futbola un volejbola komandas, kā arī citi iedzīvotāju. Tā kā intensīvās zāles apmeklētības dēļ trenažieri sāka nolietoties un radās vajadzība pēc papildus aprīkojuma, jauniešu centra aktīvisti iesniedza savu projekta pieteikumu projektu konkursā LabieDarbi.lv.

Projekta "Melnbāržu sporta zāles inventāra papildināšana" pārstāvji Gints Cīrulis un Deniss Koltašovs dalās savās iespaidos par dalību projektu konkursā: "Visu projektu konkursa balsojuma laiku centāmies domāt pozitīvi. Mums apkārt bija daudz cilvēku, kuri mums ļoti palīdzēja, atbalstīja un motivēja nepadoties. Šobrīd emocijas ir neaprakstāmas, un mēs vēl joprojām nespējam noticēt, ka mums tas izdevās. Projektu konkurss LabieDarbi.lv ir patiešām lieliska iespēja iegūt nepieciešamo finansējumu savu ideju un mērķu īstenošanai. Vēlamies pateikt lielu paldies LabieDarbi.lv par doto iespēju realizēt mūsu sapni un, protams, paldies arī visiem, kuri projektu konkursa gaitā mūs atbalstīja."

Labdarības iniciatīva LabieDarbi.lv tikai izveidota, lai projektu konkursa kartībā dotu iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)