Banner 980x90

Ziemassvētku koncerts "Spēlē, Spēlmani" izskanēs svētdien

Svētdien, 15.decembrī, plkst.16.00 Cēsīs, CATA kultūras namā, notiks Cēsu deju kolektīvu Ziemassvētku koncerts "Spēlē, Spēlmani", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu Kultūras un Tūrisma centra mārketinga praktikants Mārtiņš Vipulis.

Tajā piedalīsies deviņi kolektīvi, no pašiem mazākajiem, līdz pat senioriem, un katrs no tiem koncertam būs sarūpējis vairākas dejas.

Visu koncerta laiku tā apmeklētājiem caur deju būs iespēja ļauties Ziemassvētku priekam un brīnumam, kas visus, gan lielus, gan mazus, ievedīs rotaļu pasaulē, no kā atgriezīsies, kā Spēlmaņi. Šīs rotaļas ļaus visiem kļūt vienotiem kā krāsainai pogai ar diegu, kas dažreiz rotaļīgi mēģina atbrīvoties no nepārtrauktā pavediena, kas spītīgi mēģina atturēt to no nedarbu veikšanas.

Katrs rotaļu dalībnieks var kļūt par spēlmani, un nav nozīmes tam, cik vecs tu esi, tik atļauj savai bērnībai ienākt sirdī šajā svētku laikā.

Koncertā piedalīsies tautas deju ansamblis "Raitais solis", vidējās paaudzes deju kolektīvs "Raitais solis", vidējās paaudzes deju kolektīvs "Saulgrieži", senioru deju kolektīvs "Dzirnas", četras skolēnu deju kolektīva "Randiņš" grupas un Cēsu Valsts ģimnāzijas tautas deju kolektīvs "Kande".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)