Banner 980x90

Ziemas prieku baudītājiem arī šodien pieejamas plašas atpūtas iespējas

Foto: Lita Krone/ LETA
Foto: Lita Krone/ LETA

Arī sestdien, 2.janvārī ziemas prieku baudītājiem ir atvērtas vairākas trases un kalni, liecina ziemas prieku portāla "slalom.lv" un slēpošanas trašu un kalnu mājaslapās publicētā informācija.

Šodien "Žagarkalnā" atvērtas "Cīruļkalna" abas puses ar diviem pacēlājiem, "Iesācēju kalns", kā arī "Žagarkalns-1" nogāze. No šodienas ir atvērts arī "Skolnieku kalns". Pieejami ir visi kalna servisi, ieskaitot instruktoru pakalpojumus. "Žagarkalns" šodien darbojas līdz plkst.23, bet rīt no plkst.10 līdz 21.

Atvērto kalnu vidū ir arī "Milzkalns", "Riekstu kalns", "Ozolkalns", "Reiņa trase", "Kamparkalns", "Kordes trase", "Kaķīškalns" un "Lemberga hūte". Vēl atsevišķās pilsētās iedzīvotājiem tiek piedāvātas privātu sporta kompleksu vai pašvaldību nodrošinātas distanču slēpošanas iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)