Banner 980x90

Zaļā partija Cēsu mēra krēslam virzīs arī savu kandidātu

Savu kandidātu uz Cēsu novada domes priekšsēdētāja amatu virzīs arī Zaļā partija, vēsta laikraksts "Druva".

"Mums notika konsultācijas ar "Vienotību", tagad gaidām viņu priekšlikumus. Vēlēšanu rezultāti parādīja, ka vēlētāji balsoja par diviem sarakstiem, tas jārespektē. Var domāt īstermiņā, piepērkot vienu, otru, trešo balsi, bet ilgtermiņā tas nebūs novada interesēs. Cēsu attīstības interesēs ir liela koalīcija - septiņi plus pieci. Var Zaļo partiju atstāt opozīcijā, bet tad būsim stipra un saprātīga opozīcija. Esam daudz solījuši savā programmā, mums svarīgi to īstenot, pat ja nebūsim pozīcijā, sekosim, kā pildās šie solījumi. Īpaši tāpēc, ka daudzi mūsu solījumi sakrita ar "Vienotības" solīto," "Druvai" stāsta Zaļās partijas līderis Aleksandrs Bimbirulis.

Pārējie trīs domē ievēlētie deputāti laikrakstam atzina, ka savu balsi atdos "Vienotības" kandidātam Jānim Rozenbergam, kas liecina, ka viņam ir desmit balsis.

Pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv jau vēstīja, ka "Vienotība" iespējamo koalīciju pārrunā ar vairākām partijām.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka Cēsu novada domē "Vienotība" šajās vēlēšanās ieguvusi septiņus no 15 deputātu mandātiem, līdz ar to vadības grožu noturēšanai partijai tomēr nākas meklēt sabiedrotos koalīcijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)