Banner 980x90

"Žagarkalnu" varētu atvērt jau šonedēļ

Ātrākais, kad varētu tikt atvērtas slēpošanas trases, ir nākamās nedēļas nogale, biznesa portālam "Nozare.lv" prognozēja lielākā daļa aptaujāto trašu pārstāvju, bet optimistiskāks ir uzņēmējs Juris Žagars, pieļaujot, ka "Žagarkalnu" varētu atvērt jau šonedēļ.

"Rāmkalnu" pārstāvis Andis Jansons teica, ka kalns un trase jaunajai sezonai ir gatavi, taču, lai to varētu atvērt, būtu vajadzīgs, lai vismaz četras diennaktis pieturētos vismaz mīnus četru grādu sals. Tad varētu ieslēgt uz kalniem izvietotos sniega pūtējus.

Līdzīgu redzējumu par trašu gatavību pauda arī "Ozolkalnu" pārstāve Līga Rokpelne un "Jēkaba gravas" pārstāvis Mairis Mežinskis. Rokpelne vien piebilda, ka trases atvēršanai vajadzētu, lai ir vismaz mīnus četri grādi aptuveni nedēļu.

Optimistiskāks par trases atvēršanu bija "Žagarkalna" saimnieks uzņēmējs Juris Žagars, sakot, ka ātrākais, kad varētu atvērt kalnu, ir šī nedēļas nogale. "Pie pozitīva scenārija kalnu varētu atvērt jau šo sestdien vai svētdien."

Jautāti par pakalpojumu cenām jaunajā sezonā, visi trašu pārstāvji atzina, ka lielā mērā cenas palikušas nemainīgas. Vien saistībā ar eiro ieviešanu cenas varētu pamainīties par dažiem santīmiem uz augšu vai leju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)