Banner 980x90

"Žagarkalnā" nedēļas nogalē vairāk kā trīs tūkstoši apmeklētāju

Pateicoties labvēlīgajiem laikapstākļiem, aizvadītajās brīvdienās "Žagarkalnu" apmeklējuši vairāk kā trīs tūkstoši ziemas sporta veidu cienītāji, informē Alise Žagare, "Žagarkalna" pārstāve.

"Cilvēku bija ļoti daudz, kādi trīs līdz četri tūkstoši. Visvairāk apmeklētāju bija svētdien, sestdien mazāk. Apmeklētāji bija dažāda vecuma cilvēki, vairāk ģimenes ar bēniem, turklāt, ļoti daudz bērnu tika apmācīti slēpošanā," Alise Žagare.

Brīvdienās "Žagarkalnā" darbojās pavisam četras trases - "Žagarkalns", "Cīruļkalns", "Skolēnu kalns" un "Iesācēju kalns". Šonedēļ plānots atvērt arī "Snovparku", kas šajā nedēļas nogalē vēl netika atvērts, jo tiek sagatavots ziemas sporta veida cienītāju uzņemšanai.

Tas arī bijis iemesls tam, ka vairāk aktīvās atpūtas cienītāju izvēlējušies slēpošanu: "Snoveri jau gaida "Snovparku" tāpēc vairāk tomēr bija tādi apmeklētāji, kas slēpoja. Bet snovborda parks tiek gatavots, laikapstākļi ir piemēroti un sola vēl lielāku salu, kas ir ļoti atbilstošs sniega pūšanai," stāsta Alise Žagare.

Taujāta par to, kāda varētu būt šī sezona salīdzinājumā ar aizgājušā gada sezonu A.Žagare stāsta: "Pagājušajā gadā bija gara sezona, bet šogad varētu būt īsāka, tomēr neskatoties uz to cilvēki vēlas slēpot un kalnu apmeklē tik pat cilvēku cik tas būtu garā sezonā. Mēs liekam cerību uz to, ka būs tik pat laba sezona, cik aizgājušajā gadā." Viņa arī piebilst, ka "Žagarkalna" sezonas atklāšanas pasākums 15.janvārī bijis daudz labāks kā citus gadus, ar vēl lielāku apmeklētāju skaitu.

Pēc Firmas.lv datiem SIA "Cīruļkalns – Atpūtas bāze" apgrozījums 2010.gadā bija 249 065 lati, kas ir par 6,9 % vairāk nekā 2009.gadā. Uzņēmums komercreģistrā ierakstīts 2004.gada oktobrī un tas pieder Jurim Žagaram. 

Par apkārtnes slēpošanas trasēm varat lasīt:
Siguldas trasēs iecienīta slēpošana
"Baiļos" nedēļas nogalē stāvlaukums pie trases pilns
"Lido" kalnā nedēļas nogalē pusotrs tūkstotis apmeklētāju

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)