Banner 980x90

ZAAO iegūst augstu novērtējumu Ilgtspējas indeksā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 10.jūnijā SIA "ZAAO" (ZAAO) Ilgtspējas indeksa apbalvošanas ceremonijā saņēma Sudraba kategorijas godalgu, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leimane. 

Ilgtspējas indeksā ZAAO piedalās jau sesto reizi un gadu no gada pierāda savu spēju sasniegt augstus rezultātus piecās galvenajās darbības jomās: stratēģija, sabiedrība, vide, tirgus attiecības un darba vide.

ZAAO Attīstības daļas vadītāja Ingrīda Gubernatorova: "Liels gandarījums par saņemto augsto novērtējumu. Paldies vērtētājiem! Darbinieki ir uzņēmuma vērtība un veiksmes pamats, tādēļ rūpes par tiem un labvēlīgas vides veidošana ir būtiska sastāvdaļa mūsu ikdienas darbā. Iesaistot darbiniekus kopējo interešu sasniegšanā, mērķtiecīgi cenšamies soli pa solim arvien vairāk iedzīvināt atbildīga biznesa principus uzņēmuma kultūrā. Dalība Ilgtspējas indeksā dod iespēju iepazīt idejas un labās prakses piemērus, kurus varam aizgūt, lai veicinātu ilgtspējas attīstību savā uzņēmumā un ieguvēji būtu visa sabiedrība."

Ilgtspējas indekss ir stratēģisks vadības instruments, kas balstīts uz starptautiski atzītas metodoloģijas pielietošanu, palīdzot Latvijas uzņēmumiem diagnosticēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni. Iniciatīvas partneri ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)