Banner 980x90

ZAAO godina izcilākos EKO laukumu darbiniekus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

SIA "ZAAO" (ZAAO) vērtības ir profesionāli darbinieki, kvalitatīvi pakalpojumi, izglītoti klienti un labāko ieejamo tehnoloģiju izmantošana. Izvērtējot gada laikā paveikto, EKO laukumu pārziņu un biroju-EKO laukumu speciālistu apmācību laikā īpaši tika godināti vairāki šo struktūrvienību darbinieki. 

Kā pilsētas informāciajs portālu tīklu Pilseta24.lv informēja ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leimane, pateicībā par godprātīgu un atbildīgu darba izpildi birojā-EKO laukumā Limbažos, par personisko ieguldījumu uzņēmuma kopējo mērķu īstenošanā un pozitīva tēla veidošanā Pateicības rakstu saņēma Evija Bramane.

Par godprātīgu darba izpildi un par pievilcīgas darba vides veidošanu savā darba vietā Rūjienā apbalvota Inta Dubrovska. Pateicību par godprātīgu darba izpildi un par visintensīvāko darbu klientu apkalpošanā Valmieras Beātes ielas EKO laukumā saņēma Maija Rozenberga.

Par godprātīgu un kvalitatīvu darbu izpildi klientu apkalpošanā sumināti arī Cēsu Lapsu ielas EKO laukuma darbinieki Ilze Tabūne un Egils Bērziņš.

ZAAO darbības teritorijā kopumā darbojas 20 EKO laukumi jeb otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu nodošanas laukumi, kuri veidoti ciešā sadarbībā ar pašvaldībām. Vairākos laukumos tiek nodrošinātas arī biroja funkcijas, lai klienti pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai ērti varētu konsultēties un risināt ar atkritumu apsaimniekošanu saistītus jautājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)