Banner 980x90

Vidzemes skolas Cēsu 2.vidusskolā apgūst mācību metožu uzlabošanu

Pirmdien, 9.februārī, Cēsu 2.vidusskolā notika Metodiskā diena par dzīvē noderīgu prasmju integrēšanu mācību vielas apguvē, izmantojot jaunas metodes, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Cēsīs tikās un ar savu pieredzi dalījās Valmieras 2.vidusskolas, Limbažu vakarskola, Cēsu Pilsētas pamatskola, kā arī Cēsu 2.vidusskolas konsultpunkti Vecpiebalgā, Taurenē un Saulrītos.

Cēsu 2.vidusskolas direktore Aija Sīmane uzsvēra, ka laikā, kad arvien aktuālāka kļūst skolotāju novecošanās problēma, ir ļoti svarīgi biežāk apmainīties ar pieredzi, kā mācību procesu padarīt mūsdienīgāku un aizraujošāku, kā noturēt skolēnu interesi.

Direktores vietniece Melita Žeļezcova iepazīstināja pedagogus ar modelēšanas, eksperimenta un spēļu elementu izmantošanas nozīmību mācību procesā arī vidusskolas klasēs. Tāpat Cēsu 2.vidusskolas skolotāju kolektīvs pastāstīja par darbu starpdisciplinārā mācību vidē, lai tuvinātu mācības reālajai dzīvei.

Limbažu vakarskolas pedagogi kolēģus iepazīstināja ar prezentāciju "Jēgpilns mācīšanās process". Savukārt Valmieras 2.vidusskolas skolotāji dalījās pieredzē par radošajām darbnīcām dabaszinību priekšmetos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)