Banner 980x90

Vidzemes koncertzālē "Cēsis" uzstāsies Ralfs Eilands un Melngaiļskolas bigbends

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Svētdien, 16.oktobrī, plkst.16.00 Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks Ralfa Eilanda un Melngaiļskolas bigbenda koncerts, kurā skanēs L.Ārmstronga, E.Džona un citu zināmu autoru dziesmas  no populārajām animācijas filmām, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā. 

Fils Kolinss, Luijs Ārmstrongs, Eltons Džons... Tie ir grandi, kuru mūzika mūsdienās neatstāj vienaldzīgu nevienu. Un, domājams, ka reti kuram ir svešas tik ļoti mīļās, skaistās un sirdssiltās Disneja animācijas filmas "Mazā Nāriņa", "Karalis Lauva", "Tarzāns", "Ledus sirds", Aristokaķi" utt... Un vēl vairāk... Kam gan nav zināmi populārie hīti: Strangers like me un You`ll be in my heart no Tarzāna, I wanna be like you un Lāča dziesma no Džungļu grāmatas, Happy no Nepaklausīgais Es, Under the sea no Mazās nāriņas, Just can`t wait to be a king un Can you feel the love tonight no Karaļa Lauvas, I`m a believer un Hallelujah no Šreka un daudzas, daudzas citas mūzikas pasaulē pazīstamas dziesmas. Un to visu neaizmirstamā koncertā tikai un vienīgi džeza un popmūzikas ritmos jums sniegs enerģiskais skatuves spridzeklis un mūžam mainīgais Ralfs Eilands un atraktīvais Melngaiļskolas bigbends Jāņa Ivuškāna vadībā no Liepājas.

Ralfs Eilands. Dziedātājs, komponists, televīzijas un radio raidījumu vadītājs. Piedalījies vairākos konkursos, mūziklos, koncertuzvedumos, TV šovos Latvijā un ārzemēs. Kā saka mūzikas kritiķis Uldis Rudaks: "Ralfs ir mūzikas tīrradnis".

Melngaiļskolas bigbends - viens no jaunākajiem un atraktīvākajiem Liepājas muzikālajiem kolektīviem. Trīs gadu laikā sava enerģiskā vadītāja trompetista Jāņa Ivuškāna vadībā ir paveicis milzum daudz. Līdz šim ļoti daudz muzicēts gan Liepājā, gan ārpus tās, plūkti lauri starptautiskos festivālos un konkursos Latvijā, Lietuvā, Polijā. Slovēnijā, Čehijā un Beļģijā. Bigbends iestudējis vairākas koncertu programmas kopā ar Latvijas popkultūras zvaigznēm Uldi Marhilēviču, Andri Ērgli, Ralfu Eilandu un Antru Stafecku. Nozīmīgs fakts bigbenda  darbībā ir džeza programma kopā ar pasaules klases trompetistu Konstantinu Jemeljanovu no ASV. Par kolektīvu izaugsmi, aktīvu darbību un izciliem sasniegumiem starptautiskos konkursos 2015.gadā bigbends saņēma Liepājas Kultūras balvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)