Banner 980x90

Vidzemes koncertzālē notiks viens no mūzikas cikla "Mūzikas ābece no A līdz Ž" koncertiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Svētdien, 29.novembrī plkst.12.00 Vidzemes koncertzālē "Cēsis" norisināsies jau sestais mūzikas cikla "Mūzikas ābece no A līdz Ž" koncerts.

Kā aģentūru LETA informēja koncertzāles "Cēsis" mārketinga un komunikācijas vadītāja Egija Saļņikova, šajā reizē programmas autors un vadītājs Andris Sējāns kopā ar bērniem atklās burtu "O" un izzinās daudz ko par un ap operu.

"Mūzikas ābece no A līdz Ž" ir īpašs koncertzāles "Cēsis" projekts bērniem - saistošs un izglītojošs cikls jaunākajiem klausītājiem. Koncertos valda brīva gaisotne un tajos ikvienam ir iespēja līdzdarboties - pavaicāt, atbildēt, uzminēt, nodemonstrēt, diskutēt un pasmieties. Šie pasākumi ir zināma alternatīva jau ierastiem veidiem, kā bērnus iepazīstināt ar mūziku.

Programmas virzītājspēks ir alfabēts, izceļot to, kas mūzikā atbilst konkrētam burtam - vai tas būtu kāds komponists, vai mūzikas stils, vai raksturs, vai, piemēram, kāda konkrēta skaņa. 29.novembra koncertā tiks atklāts burts "O" un tajā piedalīsies Vidzemes kamerorķestris un Sējāna draugi. Starpbrīdī par atraktīvām izklaidēm parūpēsies bērnu zinātnes centrs "Z(in)oo".

Biļetes iespējams iegādāties koncertzāles "Cēsis" kasē, kā arī "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un mājaslapā "www.bilesuparadize.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)