Banner 980x90

Vidzemē šonedēļ nedēļas laikā vilciens pārbraucis pāri diviem uz sliedēm aizmigušiem cilvēkiem, tos neskarot

Rīga, 19.jūl., LETA. Vidzemē šonedēļ reģistrēti divi gadījumi, kad vilciens pārbraucis pāri uz sliedēm aizmigušiem cilvēkiem, tos neskarot, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Aizvadītajā naktī saņemta informācija, ka Cēsu novadā kādā dzelzceļa stacijā, braucošs kravas vilciens notriecis cilvēku. Uz notikuma vietu izbraucot policijai, noskaidrojās, ka 1970.gadā dzimis vīrietis aizmidzis starp sliedēm un vilciens viņam pārbraucis pāri. Personai netika konstatēti miesas bojājumi.

Savukārt 16.jūlija pēcpusdienā saņemta informācija, ka Amatas novadā pie dzelzceļa stacijas braucošs vilciens notriecis cilvēku. Izbraucot policijai, noskaidrojās, ka starp sliedēm gulēja 1964.gadā dzimusi sieviete, kurai vilciens bija pārbraucis pāri.

Cietusī pati atzina, ka bijusi stiprā alkohola reibumā un neatceras ne to, kā aizmigusi starp sliedēm, ne to, kā vilciens pārbraucis viņai pāri. Arī šai personai nav konstatēti miesas bojājumi.

Par Amatas novadā notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)