Banner 980x90

Vidzemē pusotru gadu veca meitene apgāzusi karstu tēju un guvusi apdegumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 4.februārī, Vidzemē pusotru gadu veca meitene apgāzusi krūzi ar karstu tēju un guvusi termiskus apdegumus gan uz muguras, gan uz ķermeņa priekšējās daļas. Viņa nogādāta slimnīcā Rīgā.

Latgalē kāds 73 gadus vecs sirmgalvis pirtī zaudējis samaņu un saindējies ar tvana gāzi, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Mediķi neizslēdz iespēju, ka vīrietis samaņu zaudējis, jo viņam bijis insults. Zaudējot samaņu, vīrietis arī nokritis un guvis krūškurvja traumu. Vīrietim zaudējot samaņu, pirts piepildījusies ar tvana gāzi, un viņš saindējies.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1273 izsaukumiem, no tiem 159 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)