Banner 980x90

Vidzemē iereibis vīrietis gulējis uz ielas un pārsalis

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv

Vidzemē uz ielas gulējis un pamatīgi nosalis kāds 56 gadus vecs alkohola lietotājs, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Kopumā otrdien ar ķermeņa atdzišanu slimnīcās nogādāti pieci vīrieši, kuri alkohola reibumā gulējuši ārā.

Rīgā bijuši trīs šādi gadījumi. Kāds 42 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā nezināmu laiku gulējis uz ielas, līdzīgi slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu nonācis arī 46 gadus vecs vīrietis. Savukārt aptuveni 60 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā atrasts guļam uz soliņa.

Zemgalē garāmgājēji zemē guļam atraduši kādu 67 gadus vecu vīrieti. Viņš guvis pēdu virspusējus apsaldējumus un nogādāts slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)