Banner 980x90

Vides diena Rāmuļos

Piektdien, 23.maijā, Rāmuļu pamatskolā norisinājās Vides diena, kurā piedalījās Cēsu novada skolu 5. un 6.klašu komandas, kuras sacentās dažādās vides aktivitātēs, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Skolēni centās atpazīt dzīvnieku, putnu un kukaiņu skaņas, veica dabaszinību eksperimentus, piedalījās Gaujas Nacionālā parka nodarbībās, pētīja ūdens dzīvniekus, noteica ūdens temperatūru un ph dažādās dīķa vietās, kā arī piedalījās sportiskās aktivitātēs.

Pirmo vietu vides dienā ieguva Cēsu pilsētas Pastariņa sākumskolas komanda, otro vietu Cēsu pilsētas pamatskolas komanda "Dabas ābolmaize", bet trešajā vietā ierindojās Cēsu pilsētas pamatskolas pirmā komanda.

Organizatori saka paldies par piedalīšanos Cēsu 1.pamatskolas abām komandām, Rāmuļu pamatskolas un Cēsu internātskolas - rehabilitācijas centra komandām.

Ar atspirdzinošiem dzērieniem pasākumu atbalstīja AS "Cēsu alus". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)