Banner 980x90

Video: Rīgas "Dinamo"pārspēj Minskas "Dinamo" 4:1


Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" piektdien izdevās pārtraukt savu piecu zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) cīņās, savā laukumā ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspējot Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" labā pirmos vārtus guva zviedrs Līnuss Videls, bet rezultatīvi viņam piespēlēja Marcels Hosa, kuram tas bija 250.rezultativitātes punkts KHL. Pēcāk izcēlās arī Čārlzs Genovejs, Hosa un Milans Jurčina. Tikmēr viesu sastāvā goda vārtus guva Aleksandrs Materuhins.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" uzvarētajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo" pamodināja ceturtais virknējums un Čārlza Genoveja gūtie vārti, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)