Banner 980x90

Video: Rīgas "Dinamo" piekāpjas Magņitogorskas "Metallurg" 4:5

Rīgas "Dinamo", turpinot piecu izbraukuma spēļu sēriju, KHL regulārā čempionāta mačā ceturtdien, 11.decembrī, ar rezultātu 4:5 (1:3, 3:1, 0:1) piekāpās "Metallurg" komandai, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Rīdzinieki zaudējumu piedzīvoja par spīti tam, ka otrajā trešdaļā atspēlēja trīs vārtu deficītu.

Komanda otro reizi šosezon piedalījusies spēlē ar deviņiem gūtiem vārtiem, bet vismaz četrus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusi trešo reizi šosezon.

Spēles labākos momentus piedāvājam noskatīties "tvplay" sagatavotajā sižetā.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" mačā pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioniem Magņitogorskas "Metallurg" sācis spēlēt vien otrajā trešdaļā, kad rezultāts jau bija 1:4, uzskata "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)