Banner 980x90

Vējonis: Aprīlis būs ļoti nozīmīgs mēnesis valdības darba vērtējumam

Foto: Edijs Pālens/ LETA
Foto: Edijs Pālens/ LETA
Aprīlis būs ļoti nozīmīgs mēnesis valdības darba vērtējumam, jo tad jāpieņem svarīgi lēmumi vairākās nozarēs, intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Jautājums esot, vai koalīcija kopumā būs gatava pieņemt lēmumus. "Tas, manuprāt, būs lielākais izaicinājums valdībai," viņš sacīja.

Prezidents atzina, ka jebkuras vēlēšanas var būt traucēklis lēmumu pieņemšanai, tomēr viņa prasība valdībai būs konkrētu lēmumu pieņemšana. "Esmu pārliecināts, ka tā tos pieņems, neskatoties, ka kāds partneris var iebilst. Es gaidu drosmīgus lēmumus. Vai nu tie būs šogad, vai nebūs atkal gadiem ilgi," pauda Vējonis.

Viņš arī sprieda, ka iedzīvotāji novērtē valdības spēju pieņemt lēmumus, ko esot novērtējusi arī krīzes laikā.

Viens no nepopulārākajiem valdības lēmumiem būšot saistīs ar skolu tīkla optimizāciju, norādīja prezidents. "Veselības, izglītības un citās nozarēs brīžiem ir sajūta, ka tu atrodies purvā un ir nepieciešamas veikt tiešām pamatīgas izmaiņas, lai šo situāciju sakārtotu," izteicās Vējonis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)