Banner 980x90

Vējonis dosies darba vizītē uz Priekuļu novadu

Rīga, 19.febr., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis 20.februārī dosies darba vizītē uz Priekuļu novadu, liecina Valsts prezidenta darba kārtība.

Vizītes laikā Vējonim paredzēta tikšanās ar Priekuļu vidusskolas vadību un skolotājiem, kā arī dalība izglītības programmas "Iespējamā misija" akcijā "Iedvesmo mācīties!" - sociālo zinību mācību stundas vadīšana Priekuļu vidusskolas 9.klases skolēniem par viltus ziņām.

"Iespējamās misijas" atbalstītāji un domubiedri arī šogad iesaistās akcijā "Iedvesmo mācīties!", kas norisināsies visa otrā mācību semestra garumā. Akcijas mērķis ir iedvesmot skolēnus mācīties, izvirzīt un sasniegt augstākus mērķus, ka arī ienest skolā profesionāļu pieredzi un zināšanas.

Tāpat Valsts prezidents tiksies ar Priekuļu novada domes vadību un deputātiem, apmeklēs Agroresursu un ekonomikas institūtu, Vides risinājumu institūtu un SIA "Lode" rūpnīcu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)