Banner 980x90

Veikalu "Jysk" preču piegādātājs "Do It" pērn apgrozīja 51,05 miljonus eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ar "Jysk" veikalu tīklu saistītā mājsaimniecības preču vairumtirgotāja SIA "Do It" pērn apgrozīja 51,05 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, tas ir par 14,4% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 44,63 miljonus eiro. Uzņēmums nopelnīja 3,17 miljonus, kas ir par 33% mazāk nekā 2014.gadā, kad peļņa bija 4,75 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā peļņas rezultāts ir skaidrojams ar bruto peļņas samazinājumu attiecībā pret apgrozījumu, ko ietekmēja iepirkumu cenu sadārdzināšanās. Pērn uzņēmums turpināja darbu pie piegādātāju atlases, lai iespēju robežās varētu ierobežot valūtu risku.

SIA "Do It" pamatdarbības veids ir preču iepirkumu, pārdošanas stratēģijas izstrāde, produktu atlase un piegāde mājsaimniecības preču veikalu tīklam "Jysk" Baltijas valstīs.

SIA "Do It" dibināta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 12 999 968 eiro. "Do it" īpašnieki ir Lietuvā reģistrētā "JYSK Baltic UAB" - 33,33%, Islandē reģistrētā "Joska Eignarhaldsfelag ehf av PLC" - 0,02%, Igaunijā reģistrētā "Jysk Linnen'n Furniture OU" - 33,33% un Latvijā reģistrētā SIA "Jysk Linnen'n Furniture" - 33,33%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)