Banner 980x90

Vecpiebalgas pašvaldība par 1576 eiro atbalstīs sešas iedzīvotāju iesniegtās idejas

Vecpiebalgas novada dome nolēmusi atbalstīt sešus projekta "Dažādojam savu ikdienu" pieteikumus par kopējo summu 1576 eiro, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pašvaldība atbalstījusi tādus projektus kā "Esi aktīvs un vesels", kura mērķis veselīga un pozitīvi aktīva dzīvesveida uzturēšana senioru sabiedrībā, "Pašas šūts tērps BOHO", kura mērķis ir iemācīties uzšūt sev tērpu. Šī projekta iesniedzējs ir Dzērbenes rokdarbu pulciņš.

Tika atbalstīts projekts "Pirmsskolēnu ģimeņu sporta svētki Vecpiebalgā", kura mērķis ir organizēt pirmsskolas skolēnu ģimeņu sporta svētkus Alauksta ezera krastā. Finansējumu guva projekts "Atpūtas vietas izveidošana pie Mācītājmuižas ezera", kura mērķis ir izveidot Dzērbenes centrā kvalitatīvu atpūtas vietu. Pašvaldība piešķīrusi finansējumu arī projektam "Piebalgas pērļu josta", kura laikā notiks Piebalgas vīrieša kažoka pērļu jostas izpēte un izgatavošana, gatavojoties Voldemāra Cīruļa piemiņas balvas tautas tērpu izstādei 2017.gadā, kā arī notiks Dzērbenes jauniešu centra labiekārtošana.

Projektu konkursa mērķis bija veicināt iedzīvotāju un to grupu iniciatīvas dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā, sekmējot sabiedriskā labuma vairošanu Dzērbenes, Inešu, Kaives, Taurenes un Vecpiebalgas pagastā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)