Banner 980x90

Vecpiebalgas pašvaldība izsludinās projektu konkursu "Dažādojam savu ikdienu"

No ceturtdienas, 3.marta Vecpiebalgas novada pašvaldība izsludinās projektu konkursu "Dažādojam savu ikdienu", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Projektu konkursa mērķis ir veicināt iedzīvotāju un to grupu iniciatīvas dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā, sekmējot sabiedriskā labuma vairošanu Dzērbenes, Inešu, Kaives, Taurenes un Vecpiebalgas pagastā.

Konkursā aicinātas piedalīties fiziskas personas, neformālas sabiedrības grupas, nevalstiskas organizācijas. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 11.aprīļa plkst.14.00 Vecpiebalgas novada pašvaldības administratīvajā centrā.

Konkursa žūrijas komisija konkursa laikā atlasīs labākos projektus. Projektu atbalsta summa svārstās no 100 līdz 300 eiro vienam projektam. Kopējā projektu atbalsta summa ir 1500 eiro. Katru atbalstīto projektu Vecpiebalgas novada pašvaldība finansēs 100% apmērā.

Projekta īstenošanas periods - no šī gada 1.jūnija līdz 1.oktobrim.

Projektu konkursa nolikums pieejams pašvaldības mājaslapā "www.vecpiebalga.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)