Banner 980x90

Vecpiebalgas novadu arī turpmāk vadīs Ella Frīdvalde-Andersone

Vecpiebalgas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē pirmdien par novada domes priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēta līdzšinējā novada domes vadītāja Ella Frīdvalde-Andersone, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Vecpiebalgas novada pašvaldības izpilddirektors Hugo Duksis.

"Par novada domes priekšsēdētāju vienbalsīgi, visiem deviņiem deputātiem balsojot "par", tika ievēlēta Ella Frīdvalde-Andersone," informē izpilddirektors.

Ella Frīdvalde-Andersone šim amatam tika virzīta kā vienīgā kandidāte.

Vecpiebalgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks arī turpmāk būs Valdis Cīrulis. Viņš ievēlēts ar astoņām balsīm "par" un vienu balsi "pret".

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Vecpiebalgas novadā pašvaldības vēlēšanās, pārliecinoši - ar 60,08% jeb 1097 vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija "Novada attīstībai". Tas "Novada attīstībai" nodrošina sešas vietas jaunajā domes sasaukumā.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka Vecpiebalgas novadā vēlēšanās piedalījās 1829 iedzīvotāji, kas ir 49,54% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)