Banner 980x90

Vecpiebalgas novada kultūras svētkos varēs satikt "100 darbi Latvijai" vēstnešus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 30.jūlijā, Vecpiebalgas novada kultūras svētkos - saiešana slātaviešu garā  "Vecpiebalga atver durvis", viesosies vides iniciatīvas "100 darbi Latvijai" vēstneši, kuri informēs par 100 labajiem vides darbiem Latvijai un piedāvās asināt prātu vides jautājumos.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē "100 darbi Latvijai" koordinatore Līga Ivanova, zinošākie un attapīgākie balvā saņems īpašu sēklu paciņu un piedalīsies izlozē par Tallink jūras ceļojumu uz Stokholmu 4 personām.

Ar mērķi padarīt skaistāku savu apkārtējo vidi un Latviju, saņemtās sēklas jāiesēj puķu kastē, dārzā, pagalmā, ceļmalā, vai kādā citā tām piemērotā vietā. Lai piedalītos izlozē par jūras ceļojumu, līdz 6. augustam iniciatīvas mājas lapā "www.100darbilatvijai.lv" jāpiereģistrē sēklu paciņas numurs. Laimīgais uzvarētājs tiks paziņots 8. augustā.

Kopumā šovasar "100 darbi Latvijai" vēstneši apmeklē 9 Vidzemes un Latgales puses pilsētu svētkus, un Tallink ceļojums 4 personām tiek izlozēts pēc katriem svētkiem.

Vēl vēstnešus varēs sastapt Valmierā – 12. un 13.augustā (Valmieras pilsētas svētki), kā arī Apē – 27.augustā (Apes pilsētas svētki).

Jau ziņots, ka gatavojoties Latvijas simtgadei, atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums ZAAO ir uzsācis vides iniciatīvu "100 darbi Latvijai" un aicina iedzīvotājus apvienot savas zināšanas, idejas, prasmīgās darba rokas un resursus, lai līdz 2018.gada 18.novembrim kopīgiem spēkiem paveiktu vismaz 100 nozīmīgus darbus vides labiekārtošanā, izdaiļošanā un izglītībā. Labo vides darbu aicina piereģistrēt iniciatīvas mājas lapā "www.100darbilatvijai.lv". Visi darbu veicēji tiks iemūžināti "100 darbi Latvijai" liecībās, kas paliks vēsturē.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)