Banner 980x90

Vecpiebalgā notiks BMX sacensības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 4. jūnijā, plkst.13.00 Vecpiebalgas trasē norisināsies Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" trešais posms, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē sporta klubs "Vecpiebalga".

Svētdien, 5.jūnijā, plkst.12.00 Vecpiebalgas trasē norisināsies 'Vecpiebalgas novada kausa izcīņa". Nedēļas nogales sacensību dalībnieku skaits varētu pārsniegt 300.

Kā ierasts, kopš 2013.gada BMX trases atklāšanas Vecpiebalgā, katru gadu tiek rīkotas nacionāla mēroga sacensības, kurās dalību ņem arī starptautiskie dalībnieki gan no kaimiņvalstīm gan no tālākām vietām. Šī tradīcija turpinās un arī šogad Vecpiebalgā norisināsies nacionāla mēroga sacensības ar starptautisku dalībnieku klātbūtni.

Vecpiebalgas BMX klubs parūpējies arī par patīkamo atmosfēru sacensību laikā. Visas dienas garumā būs pieejama bufete, muzikālais pavadījums gan ierakstu mūzikas gan dzīvās mūzikas formātā, kā arī iespēja izbaudīt pašas Vecpiebalgas piedāvāto – muzejus, slaveno ūdensrožu dīķus, kā arī apskatīt Piebalgas porcelānu. Bet pēc sacensībām, 4. jūnijā, dalībnieku atslodzei un skatītāju priekam, vakars turpināsies ar ballīti lielajā teltī trases teritorijā un 2015. gadā iesākto tradīciju – Traktora vilkšanas sacensībām.

"SMScredit.lv BMX čempionāta" Vecpiebalgas posms ar priekšbraucieniem sestdien, 4.jūnijā, startēs plkst.13.00.

Tikmēr svētdien, 5.jūnijā, jau no plkst.11.00 turpat norisināsies "Vecpiebalgas novada kausa izcīņa". Uz sacensībām ir aicināti arī visi sporta līdzjutēji, kuriem būs sagatavoti dažādi konkursi un aktivitātes. Ieeja – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)